93 Comments

  1. Jom ‘hangatkan’ Twitter Merdeka 2009! | mohdluthfi {dot} com | Just a notes!
    19/06/2012 @ 9:42 pm

    […] Kalau baik hati, anda letakkanlah banner menyokong Twitter Merdeka 09 di sidebar atau diblog anda. Banner boleh diperoleh disini. […]

    Reply

  2. JOB : From Sketch to Reality – #MERDEKA | AzmanIshak.Com
    28/08/2009 @ 12:52 pm

    […] Iklan! Kempen Twitter Bulan Merdeka […]

    Reply

  3. Fazreen
    16/08/2009 @ 10:31 pm

    Kena bagi DM kt twitter Pak Lah mcm ni…biar dia tahu sket..

    Reply

  4. KampungBoy
    03/06/2009 @ 10:56 am

    promosi kena perhebatkan lagi bro
    merdeka dah nak dekat
    kena tarik pemimpin layan twitter kita
    baru gmpak nnt merdeka :bagus:

    Reply

  5. Heaven Name
    30/05/2009 @ 2:14 pm

    :sengeh: smart idea korang sume…best2 idea..

    Reply

  6. adol
    20/05/2009 @ 3:27 am

    boleh meriahkan lagi sambutan merdeka tahun nie… huhuhu

    Reply

  7. adol
    20/05/2009 @ 3:27 am

    bagus projek nie… huhuhu

    Reply

  8. Panduan Twitter
    19/05/2009 @ 9:38 am

    Aku rasa kita perlu kembangkan sedikit lagi idea kreatif ini supaya menjadi lebih kreatif.Sememangnya orang kita tidak luak dengan idea begitu cuma ada sikit tersekat!

    Reply

  9. baloot
    18/05/2009 @ 8:32 pm

    baju melayu?
    haha.. tak la.. t shirt long sleeves.. :hehe:

    aku keje fulltime web developer n web designer..
    kalo ko nak wat laman web, boleh la mintak pendapat aku.. :sengeh:

    Reply

  10. baloot
    18/05/2009 @ 5:46 pm

    hahah..
    takpe, reply banyak2 kali pun ok.je.. :sengeh:

    Reply

  11. Azman Ishak
    18/05/2009 @ 5:42 pm

    uih.. takkan nak delete user account kot.
    kalau dah macam tuh macam mane nak tweet lepas ni~

    dah la aku gune tweet utk chat.. hehehe.. bosan dengan YM~ :tention:

    Reply

  12. baloot
    18/05/2009 @ 1:51 am

    ok, link bro dah up kat blog aku.
    tgk kat sini: http://blog.balootisme.com/friends/

    thanks!
    :bangge:

    Reply

  13. baloot
    17/05/2009 @ 10:49 pm

    nak link exchange? :segan:
    hehe… blog aku bukannya femes sangat bro.. tutorial adobe photoshop cket2 je..

    ok jugak kalau bro nak link exchange. bagi detail blog bro.
    nanti aku letak kat SIDEBAR BLOG aku, under FRIENDS N FAMILY.
    link aku kat blog bro ni, kat SIDEBAR jugak eh?

    ni detail aku:

    url: http://blog.balootisme.com
    title: Balootisme | Web Developer and Designer

    thanks sebab berminat… :sengeh:

    Reply

  14. baloot
    17/05/2009 @ 9:56 pm

    bagus idea tu..
    aku nak join… :kenyit:

    sebagai lambang aku sayangkan negara aku, MALAYSIA..
    kat logo blog aku pun ada gambar bendera MALAYSIA..

    aku :cinta: MALAYSIA

    Reply

  15. aman
    17/05/2009 @ 8:48 pm

    sama sama kita gemparkan dunia internet dengan perkataan melayu pertama selama 24 jam di Twitter..huhu

    Reply

  16. mohdisa
    17/05/2009 @ 8:45 pm

    serius menarik projek ni.

    Reply

  17. Kill-Vearn
    17/05/2009 @ 8:40 pm

    erk bulan posa eh waktu tuh.. wakakaka tak taw lak aku….

    Reply

  18. sitie bum bum
    17/05/2009 @ 6:44 pm

    twit! twit!

    Reply

  19. ubey
    17/05/2009 @ 12:54 pm

    hok2~ bagus ni. kalau beratus2 ribu blogger yang menyokong twitter merdeka ni. x mustahil trending topic di main page twitter akan ada tagline ‘MERDEKA’

    Reply

  20. Azman Ishak
    16/05/2009 @ 9:44 pm

    weh mesti laa… ni semua idea bro Mael… memang gelige la otak die.
    menyemarakkan name Malaysia kat twitter pada 31 Ogos..

    P/S:- celebrate jadahnye malam bulan puase… hehehe :wek:

    Reply

  21. Kill-Vearn
    16/05/2009 @ 8:56 pm

    hohoho.. twitter pon dah ada kait mengait ngan merdeka eh.. hohoho… besh3… lawa banner ko wat tu bro… huhu.. jeles aku…. aku rasa merdeka ni aku kua g celebrate kot.. jom smua kawan2 blogger KL kita celebrate sesama… :hehe:

    Reply

  22. Azman Ishak
    16/05/2009 @ 6:36 pm

    hehehe… oh hang pakai iphone ek?
    kayeeee~ :gersang:

    Reply

  23. pjan
    16/05/2009 @ 5:21 pm

    man aku ingat nak wat kempen “SAY NO TO GAY” lak arr hehehe byk sgt GAy skrg ni 😛 :lawak:

    Reply

  24. Roslan Nazri
    16/05/2009 @ 1:50 pm

    haah tul tu…tak tau ler pe jadi twitter aku di malam merdeka :sengeh: lagi satu pki la add-on twitter di firefox anda..mudah… :cinta:

    Reply

  25. Azman Ishak
    16/05/2009 @ 1:03 pm

    weh.. rugi lee… sape tadek susah la nak menjerit
    malam 31 0gos nanti.. time tu kan puase..
    so tadek maknenye kalau pergi dataran… hahah..

    kalau siang tak pe la… tapi ade ke perbarisan…???

    Reply

  26. kuro
    16/05/2009 @ 12:49 pm

    alahai…malas nye nk wat akaun twitter…hehehehehehe :sengeh: :sengeh: :sengeh: :sengeh:

    Reply

  27. dhiyafaris.com
    16/05/2009 @ 6:01 am

    whoaa..
    menarik!!
    :bagus:

    Reply

  28. BAGAK
    15/05/2009 @ 10:07 pm

    tak lama lagi ramai rakyat Malaysia yang sambut merdeka online jer

    sapa2 yang sambut merdeka kat padang tu dah kita ketinggalan zaman

    Reply

  29. Shaffik
    15/05/2009 @ 2:59 pm

    wah idea yang bagus ni…tak nak sesak2 sambut merdeka…kita sambut online jer….:)

    Reply

  30. pjan
    15/05/2009 @ 10:12 am

    I sokong u 2 chempaka.. :lawak-gile: :lawak-gile:

    Reply

  31. pjan
    15/05/2009 @ 10:12 am

    Ryehanna tempek je kat dahi senang sikit orang tengok n nampak..hahaha..
    MERDEKA dalam bulan penuh keberkatan tapi rasanya sambutan tetap sama dengan parti2 disko sana-sini. OH MALAYSIAKU..

    Reply

  32. samanosuke_04
    15/05/2009 @ 2:21 am

    huhu, cam earth hour laa nie konon.. cantekk jerr idea.. aku nak join arh..
    aku doakan kejayaan program nie.. huhu

    Reply

  33. hanc
    14/05/2009 @ 11:50 pm

    cayuk . cayuk . cayuk

    Reply

  34. zai
    14/05/2009 @ 11:00 pm

    .aku pn nk join..
    insyaallh klu xkmane2
    merdeka..merdeka..eh!..lum lg eh..haha :gile:

    Reply

  35. Chempaka
    14/05/2009 @ 9:16 pm

    Aku mmg sokong projek ni… Sgt2 sokong…

    Reply

  36. Luth Textile Dot Com
    14/05/2009 @ 9:11 pm

    aku rasa aku turun penang kot..wakakka..
    awal la lagik rasanya, tapi tak salah nak redi awal2.
    nice bro! good abe mael!

    Reply

  37. aizat
    14/05/2009 @ 8:28 pm

    bagus btol idea ni,
    kene join nih,hehe..
    wah man, smart oo logo ko wat tu, huhu..
    nati pape kalo x phm aku tnya ko ar man..keh keh

    p,s-man, mana ade pengaruh daa celcom(entri blog aku),
    tu dorg sponsor utk tournament bola kat kg baru,
    tu saje nak print, tnjuk ar para2 sponsor..
    konon cam game english premier league sket,
    huhu..

    Reply

  38. izz
    14/05/2009 @ 8:28 pm

    gwa cadangkan tweet “MERDAYKAA!!”.. support OAG!!!!

    Reply

  39. hanc
    14/05/2009 @ 7:34 pm

    waaa.. best2 :bagus: … tgk ar kalau hanc x keje malam tu..kekeke… boleh ar join sekali kk.. :sengeh:

    Reply

  40. kisahsensasi
    14/05/2009 @ 6:47 pm

    pergh….teknik gerak gempur dengan TWITTER…..

    Reply

  41. hazman aka species1980
    14/05/2009 @ 6:46 pm

    hmmm….dah follow bro punye twitter….

    Reply

  42. boboiz
    14/05/2009 @ 5:05 pm

    fuh..idea yang bagus nie…kalau yang malas nak kuar rumah bleh gak sambut ramai ramai kat sini…
    tapi boboiz xde twitter lah bro….

    Reply

  43. Ryehana
    14/05/2009 @ 4:38 pm

    bila aku nk tempek banner nih….

    Reply

  44. KampungBoy
    14/05/2009 @ 2:37 pm

    Taun nie ada ker sambutan kat luar
    dah pose kan masatu
    tapi mmg okla…..man
    makin menjadi2 idea korang nie :bagus:

    Reply

  45. papa-itam
    14/05/2009 @ 10:16 am

    benda yang baik apa salah nya ikut..jom ramai-ramai buat apa yang patut. :bagus:

    Reply

  46. pjan
    14/05/2009 @ 8:23 am

    waaa hebat ni..man aku nak pinjam banner ko letak kat blog aku leh ka…MERDEKA MERDEKA MERDEKA :sengeh: :sengeh:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge