17 Comments

  1. zik
    06/05/2010 @ 3:07 am

    cantiknya gambar… aman dan damai je rasa… i cant feel it.. ceewah… nge2 :sembang: :sengeh:
    .-= zik entri terkini blog ..Cara nak lebatkan rambut. =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      08/05/2010 @ 6:20 pm

      zik, terima kasih. pakai kemera henpon je.
      tadek duit nak beli dSLR

      Reply

  2. Incik RestNrilekS
    05/05/2010 @ 9:28 pm

    Ehhh, kenapa gravatar singa aku tak keluar? AI buat sekatan gambar yer kat RnR.. :matila: grrrr.. hahaha
    .-= Incik RestNrilekS entri terkini blog ..Savings : Tips to extend your Budget =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 11:59 pm

      ade la keluar.. pasal apa plak hang cakap tak keluar.
      mungkin cache dalam pc hang dah penuh kot…. cube
      refresh.. :sengeh:

      Reply

  3. Incik RestNrilekS
    05/05/2010 @ 9:26 pm

    Salam.. Aha aku suka hang punya HDR..

    cun cun.. tapi aku suka versi cerah dari versi gelap suram tuu.. :sengeh:
    .-= Incik RestNrilekS entri terkini blog ..Freshout is all i Need on May =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 11:58 pm

      semua orang ade minat tersendiri. kekadang pada mata kita
      dah cantik, tapi pada mata orang plak tak lawa… nanti aku
      cuba applied yang jenis cerah-cerah plak ye.

      P/S: aku suke glow in the dark.. :lawak-gile:

      Reply

  4. Azman Ishak
    05/05/2010 @ 7:19 pm

    owh best ajak bergosip dengan mak-mak ni. saya kalau
    balik kampung suke menempek dengan mak, ajak bergosip.
    kalau dengan abah plak… ajak layan kebun sambil borak kosong.

    gambar sekeping? ok.. saya masukkan nanti.

    P/S: orang tu tak sabar sayang dia nak balik :wek:

    Reply

  5. Azman Ishak
    05/05/2010 @ 7:18 pm

    sekali sekala kene jauhkan diri dari dunia komputer.
    nak kasik otak refresh.

    P/S: tapi tak bleh blah.. masih gak nak update live blog.
    demm… macam mencemar duli la plak haha :wek:

    Reply

  6. Tweets that mention POSTMORTEM : Cuti-Cuti Malaysia Di Mersing | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    05/05/2010 @ 6:27 pm

    […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, piston pecah. piston pecah said: RT @azmanishak POSTMORTEM : Cuti-Cuti Malaysia Di Mersing http://bit.ly/aWJvqh […]

    Reply

  7. denaihati
    05/05/2010 @ 6:16 pm

    Tu baru mersing belum lagi pergi pulau-pulau yg ada di persisiran Mersing…3 bulan lepas aku stay 5 hari di Mersing.Suka masjidnya di puncak bukit.
    .-= denaihati entri terkini blog ..10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 7:23 pm

      nak bercuti panjang.. tapi mak ayah kat kampung plak kerja lagi.
      tadek cuti. so dapat layan weekend je kat sana. series tak cukup
      merayap lagi.. tak puas :sengeh:

      Reply

  8. mijie
    05/05/2010 @ 2:29 pm

    alamak mcm pro la bro amik gambar, cantik…..pandai main ngan sudut..

    emm..pakai DSLR ke?

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 7:22 pm

      pandai ape nye bro… aku pakai kamera handset N95 je.
      lepas tu edit balik kat komputer. takkan nak masuk gambar
      togel mogel plak… dah la kamera cap ayam je.

      P/S: tak mampu beli dSLR sebab simpan duit nak beli betoi susus anak :lawak-gile:

      Reply

  9. Perasaan
    05/05/2010 @ 1:35 pm

    ni area mana nih bro? Air Papan? Penyabong? 🙄

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 7:20 pm

      ni area Mersing kat Teluk Iskandar.
      hang duk sana ke bro? :sengeh:

      Reply

  10. Piston Pecah
    05/05/2010 @ 1:16 pm

    walau duk dekat jb,jarang pergi mersing..membe pon ramai kt sane..PLKN dulu pon kt sane..haha..jarang berjalan..tapi chantek woo capture picture itu..pro.
    .-= Piston Pecah entri terkini blog ..Zaman Berubah,Dunia Semakin Maju di tempat yang sama? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      05/05/2010 @ 7:20 pm

      kem PLKN dah besar dowh… abang aku cakap dulu cume
      ade pondok kayu je… sekarang ni.. dah macam kem askar. :sengeh:

      P/S: picture tu aku edit pakai DHR Software. Simple je nak buat macam tu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge