30 Comments

  1. Shavonda Shelton
    08/04/2010 @ 7:22 am

    Finally, got what I had been looking for!! I found it on google I’ve really enjoying every little bit of this. Happy I stumbled in to this content! and also I’ve bookmarked to see new stuff for your post.

    Reply

  2. KNizam
    25/12/2009 @ 9:51 pm

    aku biasa main belasah adjer berblog neh. hehe 🙂

    walawei gambar tu sungguh retro mcm ala group new kids on the blog dulu2 la. hehe 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      25/12/2009 @ 11:04 pm

      ye bro… ini kire last choice
      kalau tadek tajuk sebenarnya.
      xceli aku memacam nak citer kat blog.
      tapi masalahnye nak carik tajuk adalah
      satu kelemahan aku.

      P/S: New Kids on the block? ke blog? hehehe
      lame tak layan kumpulan tuh. blog satu post bro.
      thanks~ :sengeh:

      Reply

  3. Adam
    25/12/2009 @ 11:01 am

    Hahaha. Tumpang gembira tengok korang hepi. Tambah ilmu lagi disini 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      25/12/2009 @ 11:02 pm

      alhamdulillah.. terima kasih atas doa anda.
      kire doa lah jugak ni. aku pon same.. mendoakan
      semoga hang dan keluarga sentiasa gembira dan ceria :sengeh:

      Reply

  4. Anarm
    24/12/2009 @ 12:52 am

    ciss.. kate aku pnye plak.. mane de.. aku x main la bende2 camtu.. lagipon watpe nk sebar kt org lain.. baik aku layan sorang2.. :lawak-gile:

    Reply

    • Azman Ishak
      25/12/2009 @ 11:01 pm

      hehehe… mane tau la kan.. spesis blogger ni
      kalau boleh semua nak sensaikan keadaan..
      huk huk huk.. *mungkin nko bleh agak sapa :hehe:

      Reply

      • Anarm
        25/12/2009 @ 11:51 pm

        err.. ntah.. xtau.. hahaha

        Reply

  5. Kujie
    22/12/2009 @ 3:04 pm

    pertama2 nk minta maaf…anak2 kak jie mgkn buat org tak selesa – kami mcm adik beradik jer – share everythings :sengeh:

    rasanya gambar ni lebih cun dari gambar ikan siakap tergolek tu ..hehe :lawak-gile:

    p/s – kak jie tak suka tiap kali post entri, ada komen ckp utk dptkan trafik or SEO sbb kalau itulah tujuan utama, entri kita tak de jiwa…tak fun… 😉

    Reply

    • Azman Ishak
      22/12/2009 @ 3:20 pm

      owh kak jie. tadek masalah dengan situasi macam tuh.
      aku memang amat memahami keadaan keluarga ceria.
      series aku tak kesah pon. memang best.

      gambar cun eh? snap main nak cepat jer tuh.

      P/S: entri kene ada jiwa eh? hehehe. ok thanks
      tunjuk ajar akan diguna pakai kelak. thanks sebab
      sudi tunjuk ajar. :bangge:

      Reply

  6. deennasour
    22/12/2009 @ 12:14 pm

    haha.
    skang dah men keyword ek.

    :kompius:

    Reply

    • Azman Ishak
      22/12/2009 @ 3:22 pm

      xceli tak main pon. secara tak sengaja jer.
      aku bukan pandai pon main menatang neh.
      bukan buat blog jual ubat pon. :hehe:

      Reply

  7. chekguBH
    22/12/2009 @ 9:11 am

    aku pon pnh jumpe kakjie..
    mmg nice…

    erm, entah laa…aku berbelog sesuke hati jea…

    Reply

    • Azman Ishak
      22/12/2009 @ 9:29 am

      oh ingat.. mase adik cikgu eksiden kan?
      kakjie ade datang melawat. hehehe aku ade
      bace kat blog chekgu hari tuh. tapi rasenya
      just jadi silence reader. hehehe
      jadi adik chekgu macam mane dah sekarang ni?
      dah ok ker?

      P/S: aku pon berblog suka hati gak.
      tapi dalam masa yang sama cuba belajar
      apa yang depa cakap pasal blog dan duit.
      cuba nak pahamkan perkara ni… :sengeh:

      Reply

  8. Dr House
    21/12/2009 @ 9:06 pm

    Plugins ni memang berat. Mcm blog aku saja database dia dah 11MB. Separuh dari database blog tu. Tapi memang bagus la plugins ni.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:50 pm

      mak datok… blog aku.. entri saja dah
      masuk 9.5Mb. kalau combine semua database..
      tak tau la berapa.

      Reply

  9. paeh
    21/12/2009 @ 7:52 pm

    ko photoshoot dgn khai sekali ke weh… yang anarm lak mmg jenis tak tahan. hahahaha… penulisan ko mmg sempoi la bro… hhuhu :bagus:

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:49 pm

      tadek la. khai sepatutnya pada hari ni.
      tapi dia tak pergi pon. tak tau kenapa.
      dia cakap dia dok membute. hahaha
      takut orang nampak muke dia la tuh. :hehe:

      Reply

      • paeh
        21/12/2009 @ 9:50 pm

        haha. tau xpe. khai jenis malu2 rimau dia tu laa… xmo tunjuk muka…. hahaha

        Reply

        • Azman Ishak
          21/12/2009 @ 10:09 pm

          dia kan hot blogger. kire macam blogger
          panas la gitu. so sangat bahaya kalau
          mendedahkan identiti kot :hehe:

          Reply

  10. Akuro San
    21/12/2009 @ 7:32 pm

    wah, rambut~ dasyat arr~ :kelip:

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:48 pm

      aku tak suke pesen rambut macam tuh
      tapi dah depa yang makeupkan.. nak
      buat macam mane kan.. so kene gayakan
      jer la

      Reply

  11. loq
    21/12/2009 @ 6:32 pm

    aku pun ade blog list kan keywords keji2 haha
    siot je,anarm kene bahan dengan korang..haha

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:48 pm

      anarm mentel kental.
      tak heran setakat kene kutuk. hehe

      Reply

  12. Roslan
    21/12/2009 @ 5:32 pm

    pergh muke pengganas dowh ko..haha anarm tak tahan..pastu anarm suke makan megi.. :lawak-gile:
    woi anarm..aku kutok ko ni.. :gile:

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:46 pm

      chis.. kutuk kaw kaw eh.. hahaha

      P/S: kesian ar anarm. mamat tuh dah
      gersang nak kawin dowh. kene kumpui
      duit. hang tak pe la… orang kaye

      Reply

      • Roslan
        21/12/2009 @ 9:48 pm

        kaye kejadahnyer..haha..aku suke menyimpan duit beli bende bukan2..tu la aku..haha.. :lawak-gile: haha anarm cepat la baca komen ni..haha… #anarmgersangnakkawin

        Reply

        • paeh
          21/12/2009 @ 9:53 pm

          anarm xnmpk tweet die rini… hoho

          Reply

  13. Piston Pecah
    21/12/2009 @ 4:29 pm

    memang ada keyword-keyword yg memang paling hits gila ikot blog aku lah…akan dicuba nnti…

    Reply

    • Azman Ishak
      21/12/2009 @ 9:43 pm

      suka bermain dengan keywords.
      tak tau kenapa. macam ikan yang
      mengena umpan jer bila keyword
      masuk ke blog

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge