48 Comments

  1. luth textile
    31/08/2009 @ 3:33 pm

    aku nak join gak weeeii,, kempunan nak makan ayam golek! Man, hang kena belnja aku makan. aku paling jauh mai, tak kiraaa!!!

    Reply

  2. Anarm
    31/08/2009 @ 2:55 pm

    dlm dunia maya aku jd org lain.. dunia nyata baru la aku yg sebenar.. huhuu..
    ko je yg dh berape tahun berblog.. aku ni x smpai setahun lg..
    bulan 12 nnt baru cukup setahun.. rasa nk buat contest je time tu nnt.. hehe..
    hadiah RM100.. ade beran? (aku je yg x beran kot.. hahahhaa.)

    Reply

  3. dendang
    31/08/2009 @ 2:45 pm

    tak datang ar man..ade gathering lain..

    Reply

  4. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 2:31 pm

    hadoi… time smoke.. semua tak ngaku eh :sengeh:

    Reply

  5. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 2:19 pm

    boleh… kat form tuh adalah contact number
    Eddie a.k.a noktah hitam..
    jangan takut.. dia anak ustaz.. tak makan orang
    dan dia jugak tak makan saman punye orang..
    keh keh keh *just jokes~

    Sila catit nombor NH kat form register kat atas tu ye.
    TQ~

    Reply

  6. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 2:16 pm

    keh keh keh… kalau hang duduk
    meja lain bleh la tipu aku… ni kan pulak
    duduk sebelah.. haha (nanti nak smoke kene
    perdi tempat jejauh skit la eh) :hehe:

    Reply

  7. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 2:15 pm

    huhuhu.. giler punye merendah diri.
    malam ni Eddie cakap konfem menu Ayam Golek,
    lantak la.. aku nak makan jugak.. even orang tak ramai
    macam kemarin..

    hang datang tak bro?
    bawak jer kengkawan… tolong isi borang
    sebab senang nak reserved meja :sengeh:

    Reply

  8. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 2:13 pm

    uh uh uh.. sungguh alasan baru kenal
    padahal dah berapa tahun kite jadi penulis blog.
    hehehe… tipu lee tuh :sengeh:

    Reply

  9. Fossil
    31/08/2009 @ 5:46 am

    eh mane ade,,,pegang pon tak penah..(dgn nada yg tak bersalah..hahha);. All the best!!

    Reply

  10. dendang
    31/08/2009 @ 3:35 am

    eh mane ade,,,pegang pon tak penah..(dgn nada yg tak bersalah..hahha)

    Reply

  11. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 3:06 am

    besok datang eh… ok?

    Reply

  12. Azman Ishak
    31/08/2009 @ 3:06 am

    bukan nko pon smoker jugak ker? hehehehe

    Reply

  13. Majlis Berbuka Puasa Negaraku 1430H – Lebih Kecoh Dan Meriah! - Sembang Komputer
    31/08/2009 @ 12:50 am

    […] Terima kasih sekali lagi, buat semua yang hadir. Oh ya, mahgrib ini (31/02/2009) satu lagi majlis berbuka puasa akan diadakan oleh NoktahHitam. Sesiapa yang berminat boleh isi borang di blog AzmanIshak. […]

    Reply

  14. Roslan Nazri
    30/08/2009 @ 10:32 pm

    korang bstla.xbyk mslh.sng dtg.kih3

    Reply

  15. Azman Ishak
    30/08/2009 @ 7:46 pm

    join le beb.. aku nak jer blajar dengan hang pasai
    SLR nih.. hahaha

    Reply

  16. Azam
    30/08/2009 @ 6:57 pm

    teringin nak pegi,, tapi serius, buta KL…i dok subang…hehe :segan:

    Reply

  17. Kujie
    30/08/2009 @ 6:25 pm

    selamat bergolek bersama ayam2nya….huhu :lawak-gile:
    harap2 kali ni ayam2 tak lari dari reban

    Reply

  18. dendang
    30/08/2009 @ 6:22 pm

    aku tak tau dapat gi ke tak….macam dah ade program lain esok… :tention:

    Reply

  19. Roslan Nazri
    30/08/2009 @ 6:09 pm

    ahaks..aku mmg tak dapat join…hu3..next time..sape2 yg gi..korang snap la pix kay.. :sengeh:

    Reply

  20. hanc
    30/08/2009 @ 6:08 pm

    fuyoooo~~ ade lagik??? hmmm :sengeh:

    Reply

  21. Jaws
    30/08/2009 @ 6:05 pm

    huhu..apsal laa buat dalam masa terdekat,,.
    bagilaa aku sehat dulu baru join korang..
    huhu..
    aku dah pening nak g or tak?
    ramai tak orang g yg second ni? huhu..

    Reply

  22. Anarm
    30/08/2009 @ 6:05 pm

    insyaallah aku dtg kalo xde aral melintang..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge