12 Comments

  1. muktasim
    29/09/2014 @ 8:41 am

    Best la dpt pas media.. seronok dapat rakam gambar macam ni.. menguji kemahiran dan keupayaan kamera kita..
    muktasim´s last blog post ..Saya masih jurugambar perkahwinanMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      29/09/2014 @ 11:11 am

      best memang best.. tapi rasa tercabar betul untuk event macam ni. masa ni baru rasa penting ada zoom lens dengan keupayaan f2.8 hahahah. kebanyakkan saya belasah 55-250 je. tu pon bukan fast lens. tak termampu sungguh. hehe

      Reply

  2. aishah ahmad
    27/09/2014 @ 7:33 pm

    Best dpt tgk koir live.
    aishah ahmad´s last blog post ..Blog yang AA sukaMy Profile

    Reply

  3. Hairul Azni
    22/09/2014 @ 12:05 am

    Wah..layan koir ye bro..kalau ada peluang, saya pun nak layan gak..walaupun tak minat..tapi berminat nak tahu..
    Hairul Azni´s last blog post ..Tarikh Keputusan Exam Online Separa Perubatan Akan Diumumkan (Exam 20 September 2014)My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      22/09/2014 @ 9:28 am

      hehehe sebenarnya saya pon cakap tak minat… tapi lepas menonton semalam secara live… perghhh rasa nak menonton lagi kalau ada peluang. memang terhibur. rasa macam sekejap sangat.

      Reply

  4. akubiomed
    21/09/2014 @ 8:55 pm

    Mengharapkan cahaya spotlight yang limpah. Pengalaman yang sama semasa menghadiri Showcase pelancaran Havoc oleh Joe Flizzow tahun lepas. Pada masa itu saya guna Tamron 18-200mm yang tak ada VC dengan set max zoom. Hasil puas hati maklumlah lagu hiphop mana ada rentak slow tentulah Havoc.
    akubiomed´s last blog post ..Menara Condong Teluk IntanMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      22/09/2014 @ 9:29 am

      owh ye la kan.. kalau lampu spotlight terang memang best. untong la.

      Reply

  5. azman
    21/09/2014 @ 1:44 pm

    Mencabar kemampuan photographer jugak……….hehehe
    azman´s last blog post ..Classique Koir Kebangsaan MalaysiaMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      22/09/2014 @ 9:30 am

      tapi seronok la. rasa macam nak layan lagi la koir cenggini. hahaha lagi-lagi atas tiket media. mesti la syok!

      Reply

  6. Fadhil Husin
    21/09/2014 @ 10:53 am

    Dulu kalau tengok koir ni, statik je persembahan dia. Sekarang ni, dah pelbagai variasi koir saya tengok dan nampak lebih ceria.

    p/s : eh, dah tukar theme ke ni? ;D
    Fadhil Husin´s last blog post ..Pecah RekodMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge