42 Comments

  1. Ali ridha
    07/01/2011 @ 8:13 am

    sekali kena daftar.duit kena bawa keluar.
    Ali ridha´s last blog post ..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

    Reply

  2. kisahsensasi
    27/06/2009 @ 7:03 am

    kena ada kempen memasyarakatkan blogger …..

    Reply

  3. zai
    25/06/2009 @ 2:29 am

    xtau nk ckp ape..just stuju artikel n komen2 kat atas tu.. :bangge:

    Reply

  4. Kill-Vearn
    21/06/2009 @ 6:51 pm

    aku sokong ape yg ko tulis… huhuhu…
    jgn buat topik yg amat hangat sudah…
    tambah2 politik… ades satg silap aribulan ISA…
    kene ada etika… erm….
    ape agi eh… tahla….
    blog aku pon rasanya mcm byk kesalahan dlm tuh…
    hahaha… lantak ar…

    Reply

  5. muhammad fakhruddin
    21/06/2009 @ 6:33 pm

    blogger…cukupla ingat Tuhan
    masalah politik sekalipon leh selesai kalau semua ingat Tuhan ^_^
    http://tanya-ustaz.blogspot.com/2009/05/blogger-menulis-tanpa-rasa.html

    p/s:saya ni bukan ustaz…kongsi blog dgn ustaz je,hehehe

    Reply

  6. Azman Ishak
    21/06/2009 @ 4:31 pm

    hehehe… buat ape nak pening pikir pasal masalah politik
    negara… nak sembang sembang… cukup la diaorang je pening.
    baik kite bincangkan masalah kite… lagi bagus.. dan yang penting
    lagi ramai yang tambil memberi buat pikiran kan… :sengeh:

    Reply

  7. lisa
    21/06/2009 @ 12:31 pm

    berblogger untuk keamanan
    aahaha

    Reply

  8. pjan
    20/06/2009 @ 2:10 pm

    sepatutnya kerajaan sekat je akhbar harian cam metro yang sibuk iklankan judi..yang tuh lebih afdal.. :lawak-gile: :lawak-gile:

    Reply

  9. KampungBoy
    20/06/2009 @ 12:38 pm

    Ala…bwat apa mau sekat
    kita semua golongan blogger bek2 semua
    tak kacau orang pun
    hentam sket2 tu biasala :sengeh:

    Reply

  10. zulfitry.com
    20/06/2009 @ 7:40 am

    sebnarnya semua blogger patut bertanggungjawab dengan apa mereka tulis dan paparkan..

    jangan jadi macam malaysia today sudah..hehe

    ada siapa mahu jadi macam rpk?kena isa..

    Reply

  11. idalara
    19/06/2009 @ 8:09 pm

    eluklah tu…kalau nak dikawal pasti tak terkawal..benda yg dikawal2 ditegah2 ni lagi org memberontak nak buat..diaorg nak cite pasal politik ke apa ke akak tak mau amik tahu…yang akak tahu..cite pasal akak dan anak2 dan hidup…yang sudi nak kongsi2 citer mehlah join akak kau ni.. :sengeh:

    Reply

  12. KhairiL
    19/06/2009 @ 5:26 pm

    baik citer hal sndiri lg bgs dr nk cmpr hal negara

    sbb senang nk tulis apa, tp walau mcm mn pun tetap kena ada peraturan dlm setiap penulisan…jgn plk nnt ada sentimen perkauman dsb…

    🙂

    Reply

  13. Adam
    19/06/2009 @ 4:47 pm

    Blogger sepatutnya patuh kepada etika berinternet. Kalau mereka gagal mengikut/patuh, huru hara jadinya.

    Reply

  14. izz
    19/06/2009 @ 4:22 pm

    :tention: :tention: :takut: :gile:

    Reply

  15. aizat
    19/06/2009 @ 2:50 pm

    nanti sok dah bnyk kes mau dorang suh blogger daftar gak.
    hehe.tp mintak2 xde ar..leceh ar, kang glamor lak masuk tv, paper.
    wahahahhahaha..

    tp tu ar, ade sesetengah pihak mmg sentuh isu2 sensitif dlm blog,
    bende ni mmg x bgs ar, sbb bole buat rakyat gado sesama sendiri,
    x gitu man?huhu..

    akan tetapi juga, jgnlah dislhkn 100% pada mereka,
    mungkin individu yg tulis bende2 camtu xde sumber lain.
    sumber nk megadu dan kebebasan bersuara,
    sbb kat Malaysia ni bknlah sume bende bole ckp..

    yg elok tu kita terima, yg buruk tu kita buang..
    moga jadilah kita blogger yg berbudi bahasa..

    MAJULAH BLOGGER UNTUK NEGARA :wek:

    Reply

  16. nikillas
    19/06/2009 @ 2:33 pm

    bila dan di beri kebebasan tu, kena la pandai guna kebebasan yang di berikan.. jangan main suka hati je nak taip ape kat blog sendiri.. kalau nak tulis pasal sesuatu fakta tu, biarlah fakta tu mmg betul2 sahih atau boleh diguna pakai.. ni tak.. main taram je..

    bagi aku la kan.. lebih baik citer pasal peribadi sendiri.. tak susahkan orang lain.. hurmm…

    Reply

  17. Luth Textile
    19/06/2009 @ 2:15 pm

    yela, baguihla kan.. kalau kena kawal susah bro, tak kawal pon susah.
    so, dah orang bagi kebebasan, hargailah! :sembang:

    Reply

  18. kak jie
    19/06/2009 @ 2:14 pm

    tak de kebebasan sepenuhnya dlm dunia ni… udang2 dan sekatan gunanya utk mengawal.

    tulis blog mcm mana pun…kena bertanggungjawap..

    Jari kita yg menaip ni, akan menjadi saksi di akhirat

    tak pasal2 je kang kena kerat 18 :sengeh:

    Reply

  19. azizan4444
    19/06/2009 @ 12:00 pm

    bgs la klu bebas lg. aku setuju ng ko bro, baik kite menulis bnda2 ilmiah drpd bnda yang bole bt org x puas ati.slp2 kena isa kalau pasai politik.hehe

    Reply

  20. HuRuL_AiNi
    19/06/2009 @ 10:48 am

    kekekeke….lawak antarabangsa la kalau nak daftarkan blogger….first to question….who knows we from Msia or not…especially if the blog written in english :lawak-gile:

    but then, as blogger….sendiri kena jaga integriti blog masing2 la….terutama blog jenis informasi….sooner or later people can know whether our blog entry reliable or not….right…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge