15 Comments

  1. Azman Ishak
    24/12/2009 @ 4:13 pm

    down ker? sekarang ni dah ok ke blom? :kompius: :kompius:

    Reply

  2. zulfitry.com
    24/12/2009 @ 1:46 am

    kawan aku kerja interior designer untuk bangunan mengunakan perisian ini untuk mendapatkan imaginasi untuk ruang yang bakal didekorasinya nanti..

    bagus software nih..

    Reply

    • Azman Ishak
      24/12/2009 @ 4:13 pm

      pasal mende ni kalau nak buat mende-mende jenis
      bangunan ni memang senang pon. best wo..
      mampu ketagih melayan ma :sengeh:

      Reply

  3. Anarm
    24/12/2009 @ 1:08 am

    kalo x silap aku, google sketchup ade bende yg mcm plugin bleh tambah kt situ.. bleh tambah object (xyah susah2 nk lukih), bleh tambah pattern (utk pattern mane2 permukaan) dan lain-lain (mcm pengacara kelab disney malaysia plak).. nnt aku carik aku bg ko.. tu pn kalo jmpe.. insyaallah.. :kelip:

    Reply

    • Azman Ishak
      24/12/2009 @ 4:11 pm

      weh aku nak plugin tuh. mane bleh rembat.
      aku sekarang ni nak jadi arkitek plak ah.
      arkitek google sketchup :lawak-gile:

      Reply

      • Anarm
        24/12/2009 @ 10:58 pm

        nnt aku bg.. bende ni byk kt lubuk lanun je sbb aplikasi berbayar kn.. paham2 jela..

        Reply

        • Azman Ishak
          25/12/2009 @ 8:53 am

          lubuk lanun? mane nak carik tuh
          please nak sesangat ar mende macam ni. aku suke
          design software yang simple tapi macam best :sengeh:

          Reply

  4. Azman Ishak
    23/12/2009 @ 8:35 pm

    memang sangat best.. menghilangkan tension dikala
    aku kekeringan idea untuk menuls blog. bila tengah
    build something.. otak ligat.. tup tup idea mencurah
    untuk update blog. memang sumber ilham betoi la :sengeh:

    Reply

  5. samanosuke_04
    23/12/2009 @ 4:49 pm

    eh2, mantap laa plak google sketch nie.. walopon freeware, tapi bleh design kemas camnie..

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2009 @ 8:48 pm

      depends pada gaya imaginasi jugak.
      kalau kreatif.. memacam mende bleh lukis.
      kalau tengok kat google.. lagi la banyak :sengeh:

      Reply

  6. Piston Pecah
    23/12/2009 @ 2:29 pm

    wah…realistik beranimasi…

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2009 @ 8:47 pm

      animasi? makan masa jugak nak siapkan.
      kalau tak disebabkan kebosanan…
      konpom tak siap haha~

      Reply

  7. NoktahHitam
    23/12/2009 @ 2:14 pm

    Hahahaa tade plak doctor email aku. Malang sekali.

    Sketch bahayenye bole addictive. Tp bagus jugak, sekali sekale kene improve space keje/bilik. Yg paling penting, planning dulu.

    ps: Tahniah KillVearn!

    pps: Aeropama pon nak tunang dah soon.

    ppps: Jgn lah tanye pasal aku, Tuhan sajelah yg tahun beban di hati ini.

    Reply

    • Azman Ishak
      23/12/2009 @ 8:44 pm

      memang addict pon eddie. tapi makin lama,
      skill untuk buat menda lebih detail tuh makin
      terasa ke-best-an dia.

      Note: sham nak tunang? demm.. senyap-senyap je.
      Note2: Pasal nko? hehehe.. aku memahami dunia nko sekarang. :gersang:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge