Erm.. kamu pulak macam mana? Ini adalah text cadangan yang akan keluar secara automatik kalau saya menaip nama saya dengan ejaan Azman I saje. Entri ni bukan entri untuk berbangga, tapi ianya lebih kepada pencapaian. Namun macam tu, masih banyak perkara yang belum saya terokai dalam selok-belok mende alah yang dinamakan SEO dan SERP. Kalau kamu nak tau lebih lanjut, mungkin boleh mendapat sedikit pandangan dari Kak Jie kita.

Nota: Cabaran kita kali ini adalah, Google nama anda sendiri dalam 2 suku kata, kemudian print screen kalau nama anda tercatit seperti gambar pertama di atas dan jangan lupa publishkan kat blog. LINK dengan tajuk entri ni kalau rajin ye. Mari kita tengok sejauh mana pencapaian nama kita di mata Pakcik Google. Selamat Mencuba~

Nota2: Linkback domain sendiri dan pingback tajuk blog sendiri adalah salah satu dari teknik keberkesanan indeks di GOOGLE. Kalau tak percaya, cuba amalkan untuk setiap entri pada masa akan datang dan lihatlah hasilnya. (bergantung kepada tahap kemaskini blog la)

Nota3: Tengok blog Kak Jie… ni baru tahap dewa-dewa punya SEO!!!