16 Comments

  1. suziela
    08/06/2013 @ 10:18 am

    sakit tekak isap vapor ni..hahaha

    Reply

  2. Izzuddin Fauzi
    02/06/2013 @ 9:51 am

    Naik lagi rokok -_-

    Reply

  3. Mus
    31/05/2013 @ 10:55 pm

    langsung tiada pengalaman dlam bab rokok ni
    Mus´s last blog post ..Merakam Gambar Burung Di Tingkap Rumah Pada Waktu PagiMy Profile

    Reply

  4. Mus
    31/05/2013 @ 10:53 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. hafiz
    31/05/2013 @ 9:33 am

    ikut selera masing-masing
    hafiz´s last blog post ..Perlawanan tertunda separuh akhir kedua Pahang vs Johor Darul TakzimMy Profile

    Reply

  6. hazman aka species1980
    30/05/2013 @ 10:42 pm

    Kalau hang buat bisnes lagi bagus benda nie…. then buat affiliate confirm ramain nak join
    hazman aka species1980´s last blog post ..WIFI PERCUMA di Muzium ISTANA DIRAJA SERI MENANTI NEGERI SEMBILANMy Profile

    Reply

  7. faizul
    30/05/2013 @ 10:36 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. faizul
    30/05/2013 @ 10:35 am

    janji berasap ye? lagipun rasanya ini cuma trending sekejap je, maybe lepas ni rokok asal jadi pilihan semula.

    Reply

  9. azman
    29/05/2013 @ 4:03 pm

    Hisap rokok daun jer lah hahaha..
    azman´s last blog post ..Citrawarna Malaysia 2013My Profile

    Reply

  10. titan
    29/05/2013 @ 2:00 pm

    hang kahwin empat nanti, kommpem hang berhenti.
    titan´s last blog post ..Tunda.My Profile

    Reply

  11. titan
    29/05/2013 @ 1:59 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  12. akubiomed
    29/05/2013 @ 1:28 pm

    Kalau boleh nasihat saya berhenti merokok. Memang susah kerana kawan saya perokok Gudang Garam tegar berjaya bebaskan diri dari merokok.
    akubiomed´s last blog post ..Wordless Wednesday Comelnya diaMy Profile

    Reply

  13. Anarm
    29/05/2013 @ 12:48 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  14. Anarm
    29/05/2013 @ 12:40 pm

    Aku guna kejap je benda ni.. Guna lama2 dia punya benang dalam tu mcm terbakar pastu rasa asap memang hampeh giler.. Aku tukar.. pastu hangit lagi.. Malas dah nk tukar benang.. Last2 aku bantai balik rokok Pall Mall.. puas hati..
    Anarm´s last blog post ..Kereta Kebal Terhebat Di DuniaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge