Barang baek... OFFER pon baekkk kotttt!!!!
Barang baek… OFFER pon baekkk kotttt!!!!

Tanak buang masa.. tanak cerita panjang… sebelum aku nak lancarkan ebook ni, jadi aku nak mencarik sponser untuk EBOOK ni. Seperti yang semua sedia maklum, ebook adalah dalam BENTUK PDF. Oleh itu apa yang terkandung di dalamnya sebagai LINK, boleh di KLIK.

Dengan ini aku nak buka peluang kepada dua puluh orang sponser kepada ebook ni yang kemudiannya aku akan pamerkan link ni pada halaman terakhir. Tujuan aku mencari sponser ni tak lain dan tak bukan sebab aku nak bayar loyalti auditor-auditor yang aku import khas untuk memeriksa fakta yang terkandung dalam buku ni.

Kepada yang berminat nak jadi PENAJA, sila isi borang kat atas ni. Sebagai sponser, anda kene membayar sebanyak RM70.00 sahaja. Seterusnya ebook ini akan diedarkan kepada anda dalam dua versi, iaitu versi percetakan buku pdf dan juga versi PDF bacaan terus. Harga Ebook ini adalah RM40.00 untuk satu versi. Kalau nak dua, RM80.00. Tapi kalau jadi sponser, anda akan dapat 2 versi pada harga RM70.00 dan jugak Link dipaparkan sebagai penaja Okey? Deal?

Lupe plak nombor akaun. Maybank: 1644901XXXXX – (Muhamad Azman Bin Ishak). Terima Kasih Malaysia! NOTA: Slot untuk penaja telah penuh. Dengan ini slot penaja ditutup.