20 Comments

  1. Zaman Kanak-Kanak - ERATUKU
    12/05/2019 @ 3:58 pm

    […] minggu yang lepas, saya bersama-sama photo blogger Azman Ishak, merasai pengalaman merakam aksi kanak-kanak. Memandangkan model sebenar(dewasa) tidak dapat hadir […]

    Reply

  2. Cabaran Memotret Kanak-Kanak - ERATUKU
    20/06/2018 @ 12:12 pm

    […] minggu yang lepas, saya bersama-sama photo blogger Azman Ishak, merasai pengalaman merakam aksi kanak-kanak. Memandangkan model sebenar(dewasa) tidak dapat hadir […]

    Reply

  3. Obersea
    14/07/2013 @ 4:59 pm

    first time tgk durian kene tongkat.
    mula2 tadi ingat gambar jolok durian..ha2
    Obersea´s last blog post ..Driver teksi ditumbuk kerana tidak ikut menyanyi bersama penumpangnyaMy Profile

    Reply

  4. Kak Long Mawar Merah
    09/07/2013 @ 11:58 pm

    Tak menahan menengok durian tu. Selamat berpuasa!
    Kak Long Mawar Merah´s last blog post ..Menang Baucer RM 500 Dari GIANTMy Profile

    Reply

  5. Kak Long Mawar Merah
    09/07/2013 @ 11:56 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. NoktahHitam
    09/07/2013 @ 3:54 pm

    Menarik la plak tgk durian ni. Feveret tuuuu

    Selamat menyambut puasa!
    NoktahHitam´s last blog post ..Buat Baik Di Balas BaikMy Profile

    Reply

  7. Cabaran Memotret Kanak-Kanak | www.azmanisma.com
    09/07/2013 @ 2:07 pm

    […] minggu yang lepas,saya bersama-sama photo blogger Azman Ishak,merasai pengalaman merakam aksi kanak-kanak.Memandangkan model sebenar(dewasa) tidak dapat hadir […]

    Reply

  8. azman
    09/07/2013 @ 9:09 am

    Sejak ada laras baru ni,makin glam gambor2 nyer…Mai Aii!!!!sampai enterprem dalam mimpi yer ish..ish..ish Abg Jamil ni hahaha………..
    azman´s last blog post ..Bukan Berkira Tapi Kejujuran Itu PentingMy Profile

    Reply

  9. akubiomed
    09/07/2013 @ 12:09 am

    Tahun ini kebun durian orang tua tidak menjadi. Kalau tidak akan berkampung makan durian. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Majlis kesyukuran anak buah genap setahunMy Profile

    Reply

  10. Hairul Azni
    08/07/2013 @ 12:22 pm

    Durian pulut tuu….memang terbaiklah!
    Hairul Azni´s last blog post ..Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak Seluruh Malaysia 2013My Profile

    Reply

  11. puanbee
    08/07/2013 @ 8:09 am

    kalau la ada org nak bg kebun dia untuk di buat kebun sendiri sekejap .. hahaha .. ” abang jamil .. kau nak kena ye ”
    puanbee´s last blog post ..Resepi ikan asam pedas perlisMy Profile

    Reply

  12. Mus
    08/07/2013 @ 7:33 am

    ranum sekali bokeh yang last tu bro..
    Mus´s last blog post ..Koleksi Gambar Supermoon Yang MenarikMy Profile

    Reply

  13. titan
    08/07/2013 @ 6:32 am

    kasi buat cendol maaa…
    titan´s last blog post ..Melancong ke China.My Profile

    Reply

  14. titan
    08/07/2013 @ 6:24 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  15. staibaqhang
    08/07/2013 @ 5:50 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  16. Faizal Fredley
    08/07/2013 @ 3:58 am

    perghh..rindu giler suasana mcm ni….susah nak dpt…teringat zaman kecik2 dulu..sekrng dusun pom x de sapa nak amik tahu…tetiba rasa mcm nak mkn durian lak…
    Faizal Fredley´s last blog post ..The Apprentice Asia Episode 7 – PositioningMy Profile

    Reply

  17. topo
    08/07/2013 @ 1:56 am

    aku dah kagum dah tengok durian banyak giler dekat pokok.. rupanya cempedak..

    err buah durian yang first tu memang kena bungkus ke?
    topo´s last blog post ..Baju Sejuk Menyerupai Baju Zirah yang Sangat CoolMy Profile

    Reply

  18. KNizam
    08/07/2013 @ 1:28 am

    Reply

Leave a Reply to puanbee Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge