Design kad Jemputan bertemakan AIR ASIA design oleh AI MEDIA NETWORK.
Design kad Jemputan bertemakan AIR ASIA design oleh AI MEDIA NETWORK.

Salam cerita untuk semua rakan-rakan blogger yang dihormati. Aku ni membawa amanat dari Saudara Roslan Nazri. Dia minta aku sampaikan pesanan ni kepada semua rakan-rakan blogger yang mengenali diri beliau. Sama ada masih blogger ataupun blogger yang sudah pencen. Dia nak menjemput sorang ke seorang, memang tak sempat nak jumpe.

Butir-Butir Jemputan ke majlis perkahwinan Roslan Nazri dan pasangan.
Butir-Butir Jemputan ke majlis perkahwinan Roslan Nazri dan pasangan.

Dia memohon maaf, sebab tak berkesempatan untuk bertemu anda semua untuk “memjemput mulut ke mulut” ke majlis beliau. Oleh itu, dia minta bantuan aku untuk sampaikan undangan jemputan ni kepada anda semua yang mengenalinya, secara dekat ataupun secara PJJ. Hahahaha.Lihat Majlis Perkahwinan Roslan Nazri dan Pasangan dalam peta yang lebih besar

Owh ye, sebelum aku terlupa, QR Code tu adalah QR Code yang aktif. Nkorang semua boleh scan pakai pengimbas QR kalau telepon nkorang ade aplikasi QR reader. Seterusnya akan dibawakan terus kepada peta majlis akan berlangsung menggunakan Google Map. Kalau rasa tak pasti, boleh je simpan peta kat atas ni dalam personal map nkorang.

PS: AI MEDIA NETWORK juga menerima tempahan untuk custom design dan printing seperti kad undangan, business card, bunting dan sebagainya. Mohon hubungi AI MEDIA NETWORK di ask[@]aimedia.my untuk maklumat lanjut dan sebut harga.