8 Comments

  1. Asyrof Asri
    06/12/2013 @ 6:03 pm

    Kalau Aku ada kereta, lama dah pergi ke Perak dari Pahang ni. 🙂

    InsyaAllah, apapun didoakan moga blogger Roslan Nazri dipermudahkan Allah majlisnya berjalan lancar. 🙂

    Kepada Blogger lain yang dekat dengan Perak tu, pergi jangan tak pergi. 🙂
    Asyrof Asri´s last blog post ..Contest SEO EridyMy Profile

    Reply

  2. chempaka
    06/12/2013 @ 4:31 pm

    Wah nak kahwin dah.. Congrats2..

    Reply

  3. Fadhil Husin
    04/12/2013 @ 4:59 pm

    Aku kenal Roslan Nazri sebab aku follow dia di twitter. tu saja. selamat pengantin baru kepada beliau. aku suka design kad kahwin ni.
    Fadhil Husin´s last blog post ..2014 Nanti Kena Bayar Elektrik Lebih Tak?My Profile

    Reply

  4. titan
    03/12/2013 @ 11:51 pm

    pehh..siap ada free seat lagi tu.
    titan´s last blog post ..Satu sales = RM50.My Profile

    Reply

  5. hazman aka species1980
    03/12/2013 @ 3:37 pm

    HUrmmm…. warna tema diorang merah putih ker …. apapun semoga kehadiran bro dapat menyerikan lagi majlis tu…. Eden ada event la pulak time 8hb tu…. huhuhu
    hazman aka species1980´s last blog post ..HAZMAN vs FOOD – TAT NASI AYAM Stadium Bukit JalilMy Profile

    Reply

  6. Roslan Nazri
    02/12/2013 @ 1:36 pm

    tq man.. sorry la blog dah tak aktif.. jemput2

    Reply

  7. Zikri Ahmad
    02/12/2013 @ 12:50 pm

    Kalau dekat rasa cam nak pergi gak..
    dah lama x perkena nasi minyak ni.. hehehe

    Reply

  8. Mus
    02/12/2013 @ 7:58 am

    smartlah kad kawen tu bro
    Mus´s last blog post ..Gambar Penuh – Buka Kotak Kamera Nikon DfMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge