43 Comments

  1. Fateh
    26/07/2018 @ 8:11 pm

    Mcm mana nak hilankan sbb menual dah hilang ?

    Reply

  2. Daus
    25/06/2017 @ 7:57 pm

    Macam mana hendak hilang kan
    TRIP.A…nak bg meter macam biasa

    Reply

    • munert
      23/08/2018 @ 2:47 am

      tekan jer btg yg trkeluar pada meter tu…..

      Reply

  3. Noor Azam
    10/05/2013 @ 11:31 am

    Entah apa mimpi aku hari ini rajin pulak jari jemari ini mengomen di blog ini, tapi bab TRIP ni aku no komen sebab dashboard Alza pun aku tak pernah tengok!

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      11/05/2013 @ 2:30 am

      hahahaha.. ni buat serangan balas ke ape ni bang? maap.. saya tak jual dakwat kekal. dakwat printer pon tadek. :p

      Reply

  4. Noor Azam
    10/05/2013 @ 11:30 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. Mencuba Aputure Trigmaster Versatile Trigger (MX3N) Transmitter + Receiver | my.Mustaffa
    30/03/2013 @ 10:19 am

    […] Mencuba Aputure Trigmaster Versatile Trigger (MX3N) Transmitter + Receiver. Bila dah jadi begini, barulah buka buku manual. […]

    Reply

  6. MyJourneyMyPhoto
    22/03/2013 @ 10:25 am

    nak gelak lagi boeh? hahahaha..
    pasni buat Trip amik gambar pulak ye 😀
    MyJourneyMyPhoto´s last blog post ..My Journey : Sunset 1313My Profile

    Reply

  7. MyJourneyMyPhoto
    22/03/2013 @ 10:24 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. Fazrol
    22/03/2013 @ 3:39 am

    Itu bezanya kalau faham dlm bahasa teknikal… Ha ha..

    Reply

  9. akubiomed
    21/03/2013 @ 11:36 am

    Laon kali kena khatam manual kereta barulah dapat maksimumkan kegunaan kereta. 🙂

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/03/2013 @ 11:31 am

      hahaha nak buat macam mane bro. buku manual pon tak koyak plastik lagi. dok elok je simpan buat tukun.

      Reply

  10. Mus
    20/03/2013 @ 7:13 pm

    Trip kat kereta ni penting jugak.. senang nak tahu jarak
    Mus´s last blog post ..Harga Pakej Kamera Nikon D7100 Bermula Dari RM3,950.00My Profile

    Reply

  11. Pondok Papan
    20/03/2013 @ 12:23 pm

    Ooo macam ni..hehe..untungkan ada rakan di media sosial..
    Pondok Papan´s last blog post ..Buat Duit Melalui Program Jobdirumah – Part 5My Profile

    Reply

  12. Aeropama
    20/03/2013 @ 11:39 am

    Ui! Kete baru ke? Hebat2.

    Reply

  13. titan
    20/03/2013 @ 2:36 am

    Reply

  14. faizalPj
    19/03/2013 @ 11:30 pm

    kadang2 jadi cemas takleh berpikir
    faizalPj´s last blog post ..TravelEurope London Part 1 – Impian TercapaiMy Profile

    Reply

  15. hazman aka species1980
    19/03/2013 @ 11:26 pm

    next time kena suruh diorang letak NOTA GAMBARAJAH BERSIRI…..hhahahaha
    hazman aka species1980´s last blog post ..SHAKIDDO vs FOOD – Grill Black Pepper Steak MMA SANTAI CORNER NILAIMy Profile

    Reply

  16. wazy
    19/03/2013 @ 11:17 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  17. wazy
    19/03/2013 @ 11:17 pm

    betul-betul kena semak dan abca balik manual tu,hehe
    wazy´s last blog post ..Komisyen Dari Churp ChurpMy Profile

    Reply

  18. wandisini
    19/03/2013 @ 10:43 pm

    heheh…trip betul lah ko ni bro 🙂
    wandisini´s last blog post ..Google Reader Tamat Perkhidmatan 1 July 2013My Profile

    Reply

  19. KiD
    19/03/2013 @ 10:20 pm

    haaaaaaa… lain kali baca laaa manual.. jangan nak trip sangat time takdak ayaq nih.. 🙂
    KiD´s last blog post ..Blogger RetisMy Profile

    Reply

  20. Eizil
    19/03/2013 @ 9:32 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  21. staibaqhang
    19/03/2013 @ 6:58 pm

    Hahahah… Agak besar kemaluan di situ.. Tapi tak pa… Malu gaya macho… Ekekekekek… Manual book dslr garenti sentiasa dlm beg kamera…. Manual book keta garenti dok ngan geran kereta…
    staibaqhang´s last blog post ..Jawatan Kosong Perkhidmatan Awam di UTeM dan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri SelangorMy Profile

    Reply

  22. fariq
    19/03/2013 @ 6:56 pm

    rasanya semua sama je kot malas nak baca manual tu, cumanya kalau yg mmg dah tau hal2 cenggini senang la bagi diorang.. heheh
    fariq´s last blog post ..Elakkan Tekanan Perasaan / StressMy Profile

    Reply

  23. hafizrahim
    19/03/2013 @ 6:15 pm

    kuakuakua..gelak sampai trip..hehehe
    hafizrahim´s last blog post ..Sepetang Bersama Blogger HebatMy Profile

    Reply

  24. azman
    19/03/2013 @ 6:11 pm

    TRIP A = TRICK untuk Azman hehehe…..aku langsung no idea bab nih hehehe…
    azman´s last blog post ..Bila Mak Mak Berjumpa!My Profile

    Reply

  25. muktasim
    19/03/2013 @ 5:49 pm

    hahaha.. sorry nak gelak juga.. memang lawak.. :p
    muktasim´s last blog post ..Gambar MTQSS Daerah Barat Daya, Pulau PinangMy Profile

    Reply

  26. sweetkurma
    19/03/2013 @ 5:44 pm

    hehe first…. ini yang termampu sebab busy tahap gaban

    Reply

Leave a Reply to Fateh Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge