24 Comments

  1. staibaqhang
    07/04/2013 @ 3:11 am

    best dapat outing ramai2 macam tu…. lps habis pantang bulan 6 nih aku nak outing juga lah…
    staibaqhang´s last blog post ..Lightroom untuk edit LandscapeMy Profile

    Reply

  2. Mus
    01/05/2012 @ 7:09 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. Taman Burung KL (KL Birds Park) bersama @zamfoto dan @azmanishak
    18/02/2012 @ 3:39 am

    […] iaitu zam foto dan rakan seperjuangan iaitu tidak lain tidak bukan pemilik lensa panjang si azman ishak. Walauapapun terima kasih juga buat mereka berdua kerana masih lagi sanggup temankan aku shoot […]

    Reply

  4. KNizam
    13/02/2012 @ 3:38 am

    wahhhh ada PhotoWalk eh. best2 hehe 🙂
    KNizam´s last blog post ..Nasi Lemak Gembira | Restoran Gembira, Shah Alam | Selangor, MalaysiaMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 11:21 am

      bile nak ngeteh?

      Reply

  5. wazy
    09/02/2012 @ 6:01 pm

    Cantiknya Landscape 1 tu
    wazy´s last blog post ..Dapatkan ALFA Long-Range Wireless USB Dari ALFA Network (Malaysia)My Profile

    Reply

  6. Long
    08/02/2012 @ 9:03 am

    Salam..Cantiknya foto yang bro amik Bila la dapat aku amik foto mcm tu..Dah kira pro la bro amik gambar…

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      08/02/2012 @ 11:28 pm

      Wsalam Long.
      Belom lagi pro longg… ni nak masuk beginer je baru. terima kasih long pasal lepak kat blog yang tak seberapa ni. salam kenai 😀

      Reply

  7. yanmie
    08/02/2012 @ 3:36 am

    Salam, Ya Allah cantiknya, ok sangat kagum, bilalah nak terer macam nie 😀
    yanmie´s last blog post ..D’Mesra Seafood Klang Memang SedapMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      08/02/2012 @ 11:26 pm

      kak yan… nak tangkap gambar kene releks. kalau kalut.. memang kita jadi moody.. moody tu mempengaruhi gambar yang kita hasilkan.

      Reply

  8. Kujie
    07/02/2012 @ 9:55 am

    kan…dh kena sampuk, asik nak berulang alik ke taman burung je..hehehe
    Kujie´s last blog post ..ThiwolMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/02/2012 @ 7:35 pm

      kene sampok hantu burung gamaknye.. hehehehe. “keras” betul tempat tu.

      Reply

  9. Zamfoto
    07/02/2012 @ 12:56 am

    Vote burung no. 7… 😀
    Sempoi outing ngan hang dan mijie, next time outing lagik ye..
    Gambaq2 pun sempoi dah tu, tapi ingat, jgn over process.. Ada yg nampak over sharpened tu
    Zamfoto´s last blog post ..SMT Sepang Track Day 07 January 2012My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/02/2012 @ 1:01 am

      ok bro. next time masa nak process saya akan perbaiki perkara ni.

      Reply

  10. maszuki
    06/02/2012 @ 11:52 pm

    wah, syoknya…gambar n burung pon cantik…

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/02/2012 @ 1:00 am

      :p terima kasih..

      Reply

  11. NoktahHitam
    06/02/2012 @ 11:48 pm

    Best nye dapat gi menembak. Satu hari nanti ko roger la. Bini aku dh berlepas dah 🙁 Kene cari hobby, kalau tak, asik terigt pastu syahdu sorg2.
    NoktahHitam´s last blog post ..Typo On AndroidMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/02/2012 @ 12:59 am

      ok bro.. next outing kalau Bro @ZamFoto nak buat lagi.. aku ajak hang join.

      Reply

  12. akusape
    06/02/2012 @ 11:47 pm

    power lah abg ni…dah main kamera dslr…lame tak dgr kabo?sihat ker?
    akusape´s last blog post ..Free File Sharing – Minus.comMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/02/2012 @ 12:59 am

      haha Dinnnnn.. bapak la lame aku tak dengor berita. hang twitter dengan FB pon lame tak on. per cer? padahal hang yang racun aku main twitter satu zaman dulu kan.

      Reply

  13. Sham Hardy
    06/02/2012 @ 8:40 pm

    fuhhh.. cantik bro gambar, haha..

    cuma… emmmmm.. ‘clarity’ tu kurangkan sikit jer 😛
    Sham Hardy´s last blog post ..Trailer Filem Terbaik Muncul Dari Super Bowl XLVIMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/02/2012 @ 9:13 pm

      terima kasih bro. lain kali aku akan perbaiki kelemahan ni. ni semua enhanced pakai photoscape je. yang rough still dalam simpanan. hehe..

      Reply

  14. Azman
    06/02/2012 @ 8:15 pm

    Bagi pandangan aku ni yg bukan kaki tembak ni…cantik dah dipandangan mata aku he3…burung turki pong ada? bhahahahahha….
    Azman´s last blog post ..Anak gaduh ibu bapa perlu masuk campur?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/02/2012 @ 9:14 pm

      untuk level cam aku.. aku pon rasa macam dah ok. tapi level master-master… aku kene menuntut dalam gua kelam dulu. belajar low-light.. hehehe

      p/s: burung turki tu jarang ada taw hahaha

      Reply

Leave a Reply to Mus Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge