13 Comments

  1. Muhamad Azman Ishak
    20/03/2011 @ 2:26 pm

    kene back to php basic kalau nak modified wordpress untuk dijadikan CMS

    Reply

  2. wazy
    19/03/2011 @ 4:26 am

    wahh dapat satu lagi ilmu bermanfaat dari blog ni
    tq bro
    wazy´s last blog post ..Metallica-The UnforgivenMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      20/03/2011 @ 2:27 pm

      kalau rajin godek sure paham nanti. selalu belek w3schools.com ok!

      Reply

  3. megat
    17/03/2011 @ 3:26 am

    hehe ngelat! tapi kreatif!

    aku rasa ko perlu belajar mcm mana nak connect framework/web base code dgn database then baru boleh bikin ini projek.

    aku pun dah banyak lupa. rasa otak aku dah jem ni.

    sebenarnya kan, skrip nak buat form mcm ni ada banyak kat internet ni 😉
    megat´s last blog post ..Muhasabah diri- mulakan dengan cara mudahMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      20/03/2011 @ 2:27 pm

      sekarang ni memang tengah dalam proses buat framework sendiri. untuk database kompeni pakai web base application. so costing agak murah. penjimatan di situ yang menjamin masa depan hehehe

      Reply

  4. Anarm
    15/03/2011 @ 1:30 pm

    hebat ahh korang..
    Anarm´s last blog post ..Games Kegemaran Anarm Ketika BosanMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      20/03/2011 @ 2:25 pm

      hebat tahik kucen.. bhahaha,… kalau hebat.. aku tak perlu kerja makan gaji :p

      Reply

  5. m
    15/03/2011 @ 11:36 am

    satu ape aku tak fhm ni bro.. pening aku.
    m´s last blog post ..Monavie Mencantikkan KulitMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      20/03/2011 @ 2:24 pm

      keh keh keh.. kalau dah selalu guna wordpres.. macam macam mende boleh kita buat. cume kene rajin bertanya dengan buat latihan la

      Reply

  6. mrkay
    15/03/2011 @ 3:34 am

    ko kena start pakai framework plak man. jgn stuck dkt wordpress je. lagi byk ko tau, lagi besar peluang ko nnt 😉
    mrkay´s last blog post ..Sentiasa bersyukurMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/03/2011 @ 3:49 am

      bro.. thanks for comment. aku sahut cabaran mu.
      yang ni sebagai beta version. yang real tengah dalam
      pembangunan. aku skang tengah belajar mySQL sendiri.
      tengah dok pulun nak paham macam mane nak buat PHPFucntion
      nanti hang tolong aku pasal bolean ye. aku fail skit bhahaha!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge