13 Comments

  1. Kill-Vearn
    25/10/2009 @ 11:28 pm

    aku dah kate.. p1 mmg teruk.. potong potong potong… kasi potong itu p1 wimax la, kasi pasang streamyx kat umah baru pas nikah.. hoho..

    Reply

  2. haritz
    24/10/2009 @ 9:20 am

    Setakat ni Wimax aku mcm “raja’ terlalu laju untuk harga nya yang cuma RM49 tu hehe. Mana taknya menara Wimax sebelah rumah :cinta: Nasib aku mungkin baik kot :sengeh: kalau jauh skit mungkin timbul masalah yang sama mcm kau Man. Bravi Wimax :bagus:

    Reply

  3. luthtextile
    23/10/2009 @ 11:01 am

    hang man…
    memang pengkomplen tegar.. teruskan perjuangan! :bangge: :bangge:

    Reply

  4. Azman Ishak
    23/10/2009 @ 7:27 am

    hahaha.. lepas ni nak mintak apply
    kat harian mertro la sebagai penulis
    havoc-havoc. boleh ker?

    *bile nak perkene melo tariknye?? :sengeh:

    Reply

  5. zaryl
    23/10/2009 @ 12:43 am

    sekali aku baca mcm aku baca berita kat Metro online pun ada :lawak:

    ko ayat power bro. nasib ko tak ayat aku, kalu tak aku sendiri dtg umah ko pekena milo tarik check apa tak kena.. hehe

    Reply

  6. Roslan Nazri
    23/10/2009 @ 12:39 am

    camni la aku nak..sama la masalah yg dihadapi abg aku kat klang tu..meksis punye prob die turun camni..tapi 2 3 kali la sampai solve..lagi satu

    stokin mamat tu bape lame tak basuh tah..huhu :lawak-gile:

    Reply

Leave a Reply to zaryl Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge