11 Comments

  1. P1 Wimax tak boleh harap betul ke
    22/12/2013 @ 10:09 am

    […] terwujudnya group FB “P1 Wimax Sucks“. Sebelum ini ada juga terbaca kisah blogger Azman Ishak bawa kes P1 Wimax ke tribunal. Yang terbaru khabarnya ramai pengguna P1 Wimax yang tersangkut nama […]

    Reply

  2. reezluv
    15/12/2013 @ 11:49 pm

    adakah ini bermakna, kalau aku terminate, aku kena dapatkan surat hitam putih dari P1 iaitu bukti declaration yang akaun aku sudah terminate? Rasanya kena ada la camtu..nanti jadi macam ni lagi..naya..:D
    reezluv´s last blog post ..Komisen Ke 15,16,17 dan 18 Dari KlikjerMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      22/12/2013 @ 10:42 am

      bro, better dapatkan balik surat sain kontract, cara-cara nak tamatkan perkhidmatan, mesti ada teknisyen report sebanyak 3 kali. kemudian, pastikan yang ketiga, kawtim dengan mamat teknisyen tu supaya dia buat report: “suggest for termination”

      dengan ini, kalau kita pulangkan balik, takkan kena penalti bayaran. itu la yang saya buat satu ketika dulu.

      Reply

      • ashiqin
        13/01/2017 @ 5:41 pm

        saya tadi baru dapat call kata tertunggak rm1400 benda yg sy guna cuma sebulan.. pastu siap kata tindakan undang2 akan diambil… itupun selepas 7 tAHUN.. 2010 sy pakai
        mcm mana nak settle

        Reply

  3. puanbee
    16/12/2012 @ 3:35 pm

    Nasib dah selesai , bagus lah ..dr awal baca entri memang salah p1 dedahkan bil tu , salah juga dalam aggrement tak tulis secara tepat ..
    puanbee´s last blog post ..Day 1 :Lepas hajat BBQ di tepi pantai cheratingMy Profile

    Reply

  4. wazy
    08/03/2012 @ 11:37 am

    Bagus la P1 ni akui dan memohon maaf
    wazy´s last blog post ..Impian Untuk Memiliki Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

    Reply

  5. NoktahHitam
    22/02/2012 @ 11:47 am

    Kalau aku jadi ko, aku still takkan berpuas hati. Tak patut la reveal bil tertunggak sama ada betul die hutang atau pun tak. Auto generate system? Jangan kelentonglah. Jangan bodohkan orang boleh tak?
    NoktahHitam´s last blog post ..Kisah RobotMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/02/2012 @ 11:49 am

      tu la.. nko tanak jadi lawyer aku kemarin. kalau tak.. kite boleh berenti kijer bukak kampeni sendiri. or takeover ownership of p1 dah. hahaha… aku tuit hang tak sapot. lol~

      Reply

  6. ejam
    22/02/2012 @ 10:04 am

    macam ni ler bagus, tahu akan kesilapan sendiri dan meminta maaf, tidak minta lebih pun sekadar maaf jer.
    ejam´s last blog post ..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

    Reply

  7. azman
    22/02/2012 @ 9:43 am

    P1 takut lah tu,dia takut kalau blogger ada buat posting pasal benda ni,lagi kecoh hahahha..ko mmg berani pertahankan hak…
    azman´s last blog post ..Awas Sindiket Bank Negara Palsu!My Profile

    Reply

  8. Kujie
    22/02/2012 @ 9:39 am

    uik… apasal prinskrin tweet kak jie………nak membahan le tu

    jaga……ada ubi ada batas!
    Kujie´s last blog post ..Berendam Di Kolam Air Panas Ulu LegongMy Profile

    Reply

Leave a Reply to NoktahHitam Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge