39 Comments

  1. Valerio
    25/09/2015 @ 6:30 pm

    salam khaste nahsabid.man chanta she’r&matnhaye kutah daram khasam bedunam chetor mishe vasatun ersal konam tori ke khanandeha betunan dar moredesh nazar bedan o man az nazarateshun mottale’ sham.rahnamayim konid mamnunentun misham. 0 0

    Reply

  2. Ghufran
    05/08/2013 @ 9:26 am

    Bro..nak apply jadi affiliate boleh?

    Reply

  3. TIPS MERAKAM GAMBAR HARI RAYA : Stai Baq Hang
    31/07/2013 @ 4:44 pm

    […] : ada member photo blogger fames (pernah masuk paper) nak lancar ebook fotografi terbaru. Sapa yang berminat nak beli, kerap-kerap […]

    Reply

  4. Megat
    23/07/2013 @ 10:19 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. ciklaili.com
    17/07/2013 @ 10:55 am

    saya dah transfer duit untuk jadi sponsor hari ini (ciklaili.com & lensapujangga.com). mohon check message di FB..
    ciklaili.com´s last blog post ..Salam Ramadan Dari ciklaili.comMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/07/2013 @ 12:42 pm

      salam, saya telah terima. nanti thari, saya updatekan link ye. maaf… waktu office hour.. kerja makan gaji. taboley ular ular depan pc. hehehe

      Reply

  6. yangbaik
    16/07/2013 @ 6:32 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  7. yangbaik
    16/07/2013 @ 6:31 am

    masih perlukan penaja atau dah penuh?
    yangbaik´s last blog post ..Renungkan sejenakMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/07/2013 @ 10:05 am

      ye.. penaja masih ade berbaki 7 kekosongan. kalau nak turut serta jadi penaja, kecik tapak tangan… kontena kami tadahkan.

      Reply

  8. Hafizul
    15/07/2013 @ 3:29 pm

    Emm ada duit lebih nak angkat juga ebook ni..hehe
    Hafizul´s last blog post ..Bila Mereka Tanya Tentang JobdirumahMy Profile

    Reply

  9. E-Book Teknik Asas DSLR | www.azmanisma.com
    15/07/2013 @ 3:13 pm

    […] Ebook ini akan dilancar tidak lama lagi,buat masa ini hanya dalam proses mencari penaja.Untuk keterangan lanjut KLIK SINI […]

    Reply

  10. hafizrahim
    15/07/2013 @ 12:51 pm

    wah..lagi sorang keluar ebook..terbaik la bro
    hafizrahim´s last blog post ..Dugaan Bulan RamadhanMy Profile

    Reply

  11. Ummi Hanie @ Nis Azmier
    15/07/2013 @ 12:36 pm

    wah, kreatif la idea bro AI 😉
    Ummi Hanie @ Nis Azmier´s last blog post ..Diari Ramadhan 1: Menjelang Ramadhan, Ramadhan hari pertama hingga ketigaMy Profile

    Reply

  12. kak jie
    15/07/2013 @ 12:33 pm

    kak jie nak ebook ni..utk suami dan anak-anak
    kak jie´s last blog post ..Mereka Bersama Projek Iqra’ Shopping Raya 2013My Profile

    Reply

  13. hafizmd
    15/07/2013 @ 11:16 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  14. KiD
    15/07/2013 @ 11:11 am

    wow!! terbaik lah..!! saya nak belajar menembak lah.. =)
    KiD´s last blog post ..Wind Chimes in a Bakery dari Samsung GALAXY S4My Profile

    Reply

  15. sweetkurma
    15/07/2013 @ 10:51 am

    done

    Reply

  16. Zuan
    14/07/2013 @ 3:47 pm

    harap ebook ni content nya solid..sy ada terjah tengok buku2 kamera tempatan kat kedai2 buku, tapi kurang solid isinya.. 🙁
    Zuan´s last blog post ..Aku Kuat MerengekMy Profile

    Reply

  17. Sumijelly
    13/07/2013 @ 9:34 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  18. reezluv
    13/07/2013 @ 8:24 pm

    woho..buku fizikal ni..tahniah..:D
    reezluv´s last blog post ..Karipap Dari Jepun Ke?My Profile

    Reply

  19. titan
    13/07/2013 @ 8:08 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  20. Azuan
    13/07/2013 @ 4:37 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  21. Azuan
    13/07/2013 @ 4:37 pm

    Tahniah bro.. Mesti terbaik ebook ni..
    Azuan´s last blog post ..Melayu BolehMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/07/2013 @ 8:48 pm

      terima kasih Azuan. harap dapat berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan yang lain.

      Reply

      • Azuan
        13/07/2013 @ 8:56 pm

        Sama-sama bro… Good luck with sales…
        Azuan´s last blog post ..Melayu BolehMy Profile

        Reply

  22. Muktasim
    13/07/2013 @ 3:52 pm

    terbaiklah.. memang power design.. 🙂
    Muktasim´s last blog post ..Diari Ramadhan 1434H #3My Profile

    Reply

  23. Barang yang ditunggu telah tiba – Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR dari AI MEDIA NETWORK | AzmanIshak.Com
    13/07/2013 @ 3:35 pm

    […] PINGBACK NEGARAKU.MY: Barang yang ditunggu telah tiba – Ebook Teknik Asas Penggunaan dSLR dari AI … […]

    Reply

  24. hazman aka species1980
    13/07/2013 @ 1:59 pm

    Hurmmm…. kalau gua ganti ngan belanja makan burger bakar… aci tak ?
    hazman aka species1980´s last blog post ..Bufet Ramadan 2013 – PALACE of the GOLDEN HORSESMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      13/07/2013 @ 2:02 pm

      jangan cenggitu bro. dah tu, auditor aku.. nak bayar pakai beger ke? hahaha.

      Reply

  25. Mus
    13/07/2013 @ 1:58 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  26. Ladfe Amir
    13/07/2013 @ 1:52 pm

    kalau sampai 22hb penaja masih belum cukup. saya nak tumpang sekaki jadi penaja
    Ladfe Amir´s last blog post ..Citarasa Ramadan Bersama Pizza HutMy Profile

    Reply

Leave a Reply to reezluv Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge