23 Comments

  1. Ummi Hanie @ Nis Azmier
    05/06/2013 @ 4:17 pm

    hahaha… femes kak indon ni

    Reply

  2. Mus
    18/05/2013 @ 8:26 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. Khairil Mazri
    18/05/2013 @ 5:12 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Khairil Mazri
    18/05/2013 @ 5:11 pm

    wah halus shotnya.

    guna kamera jenis apa? bg detail?
    Khairil MazriĀ“s last blog post ..Jutawan Kemekkan Kereta Maserati MiliknyaMy Profile

    Reply

  5. Denaihati
    18/05/2013 @ 4:12 pm

    besar sengkuang ni. puas makan kalau potong ikut saiznyalah.
    DenaihatiĀ“s last blog post ..Rezeki yang tak disangka-sangkaMy Profile

    Reply

  6. Denaihati
    18/05/2013 @ 4:06 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  7. hazman aka species1980
    17/05/2013 @ 5:03 pm

    Aku nak tunggu je ko amik gambar budak kompang secara CLOSE UP…. miahahahaha
    hazman aka species1980Ā“s last blog post ..HAZMAN vs FOOD – Sisters Crispy Popiah ALAMANDAMy Profile

    Reply

  8. titan
    16/05/2013 @ 4:46 pm

    cicah dengan sambal rojak sedap ni.
    titanĀ“s last blog post ..Tanya gua 3 soalan.My Profile

    Reply

  9. titan
    16/05/2013 @ 4:45 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. Myra Jay
    15/05/2013 @ 11:22 am

    Macam gaya timbang berat je, smpai senget kepala ha šŸ˜‰

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/05/2013 @ 11:19 pm

      tu pakar timbang dengan tangan kot. hehehe.. dah hari2 rutin dia macam tu. dah tentu ekspert šŸ˜€

      Reply

  11. staibaqhang
    15/05/2013 @ 10:50 am

    sengkuang palit kuah rojak… tabur kacang tumbuk kat atas… perghhhh… pekena ngan ayaq soya segelas…
    staibaqhangĀ“s last blog post ..Slow Shutter Photography Atau Long ExposureMy Profile

    Reply

  12. hafiz
    15/05/2013 @ 10:34 am

    tu buat rojak petis sedap tu…
    hafizĀ“s last blog post ..Buat duit dengan JobdirumahMy Profile

    Reply

  13. akubiomed
    15/05/2013 @ 9:16 am

    Terkenang waktu sekolah dahulu. Kalau lepas kelas habis akan beli sengkuang.
    akubiomedĀ“s last blog post ..Wordless Wednesday – 3 budak CanonMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/05/2013 @ 8:36 pm

      waktu balik sekolah dulu, aku suke beli biskut mazolla. faveret sungguh.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge