16 Comments

  1. pilotHans
    15/01/2011 @ 7:29 am

    idup ni klo nak malu jer susah laa……ape2 klo daa mmg bukan asal ko yg wat mesti leh cover up….

    cheers

    Reply

  2. Ali ridha
    30/12/2010 @ 10:52 am

    selepas ni kenalah aku berhati-hati.
    Ali ridha´s last blog post ..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

    Reply

  3. Ali ridha
    30/12/2010 @ 10:50 am

    semua ni berpunca sebab
    guna komputer ditempat awam.
    Ali ridha´s last blog post ..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

    Reply

  4. Ali ridha
    30/12/2010 @ 10:50 am

    malu aku masa guna ym.
    hantar ayat nak ajak
    ber*m*n.
    Ali ridha´s last blog post ..Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010My Profile

    Reply

  5. izzat
    29/12/2010 @ 11:28 am

    Even kat FB pun kena alert jugak..sebab apps ni kadang2 boleh akses profile/data kita anytime je..sebab kita dah kasi permission..
    izzat´s last blog post ..Malaysia 3 – Indonesia 0 AFF Suzuki Cup- Congratulation Malaysia!My Profile

    Reply

  6. Mohd Isa
    27/12/2010 @ 11:00 pm

    hoho…ni suka men klik2 la ni yerk…gatai sgt…haha
    Mohd Isa´s last blog post ..Harimau Malaya Kembali MengaumMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      28/12/2010 @ 3:13 pm

      itu la puncanya… tah website ape tah.

      Reply

  7. DaHLia
    27/12/2010 @ 6:39 am

    adeh, baru nak berjinak2 guna twitter ni..
    ni yg rasa tetiba takut laks..huhuh
    DaHLia´s last blog post ..Kereta Transmisi Manual vs AutomatikMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      28/12/2010 @ 3:13 pm

      sila berhati hati taw

      Reply

  8. intankuterpilih
    27/12/2010 @ 5:45 am

    aduh risau gak… kot2 aku pulak yg kene tak ke haru… dahla pompan… tak pasal2 kene cop negatif lak kang, padahal bukan kita yg buat…
    intankuterpilih´s last blog post ..Seharian Aku MengerjakanMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      28/12/2010 @ 3:13 pm

      kalau nak kene tak kire lelaki or perempuan… kene kalau orang stalk lelaki.. dia mencarut perempuan.. kan lagi haru biru.

      Reply

  9. Tweets that mention Bagai mana Twitter boleh kene HACK? (via -- Topsy.com
    26/12/2010 @ 9:17 am

    […] This post was mentioned on Twitter by Nik Hakimi Zaidin. Nik Hakimi Zaidin said: RT @WhiteMerpati: Bagai mana Twitter boleh kene HACK? http://bit.ly/fXjTLf (via @azmanishak) […]

    Reply

  10. En Ilham
    26/12/2010 @ 8:36 am

    salam bro
    pasni memang kene hati2 lah pakai twitter ni
    janganlah jadi mcm ni kat aku
    dulu dah pernah kene kat ym dah
    malu sungguh bile orang bagi link porn kat kawan2 dalam tu
    huhu
    En Ilham´s last blog post ..Berkampung di Makmal bersama bakteria tersayang di hari mingguMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      28/12/2010 @ 3:12 pm

      cuak gile bro kene stalk macam ni. malu maluuuu~

      Reply

  11. wazy
    26/12/2010 @ 7:11 am

    Owhh
    baru faham ..tu yang ada id twitter member mencarut tah apa-apa
    lepas ni kena berhati-hati la
    wazy´s last blog post ..Gary Moore – Still Got The BluesMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      28/12/2010 @ 3:12 pm

      tau tak pe… sila la berhati-hati ye~

      Reply

Leave a Reply to Ali ridha Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge