21 Comments

  1. shartiyah
    10/12/2011 @ 2:46 am

    nak tanya .. kat kangar dah dapat ka unifi nie ? kalau dah ada bagitau la… pakej biz ok tak ? leh tengok iptv tak ?

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      21/12/2011 @ 6:03 pm

      pasal location… saya tak pasti plak. kene semak dengan pihak unifi.
      kalau pasal biz pakage… tadek IPTV tapi dia unlimited compate to VIP pakage.

      Reply

  2. Wakput
    13/04/2011 @ 4:33 am

    Sy dah guna unifi…puashati…nak cite pun tak cukup huruf…hehehe

    Reply

  3. joev
    09/04/2011 @ 2:49 pm

    nak try sambar satu la..guna kabel optik ke unifi ni

    Reply

  4. ekspresiruang
    05/04/2011 @ 7:55 am

    mantap btol speed dia. mmg terleleh tgk. kangar pon akan psg unify lps ni. xsure kawasan perumahan saya dpt ke x. kalau masok area sini, akan dilajukan langkah ni ke TMPoint. hehe
    ekspresiruang´s last blog post ..Istana Di Tengah Tasik Ini Milik Seorang ArkitekMy Profile

    Reply

  5. hafidz
    05/04/2011 @ 7:13 am

    perghhhh!
    terbaek siot pakai unifi! 😉
    hafidz´s last blog post ..Kord Gitar – Ana Raffali – Tolong Ingatkan AkuMy Profile

    Reply

  6. wazy
    03/04/2011 @ 8:43 am

    perghhh laju tu
    hehehe area johor ni lom sampai lagi
    kene sabar menanti je la
    wazy´s last blog post ..Bila Nak Kawin My Profile

    Reply

  7. Piratz
    03/04/2011 @ 3:22 am

    ko pki biz 5? bape hengget tue

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      03/04/2011 @ 3:48 pm

      erk… RM200. ade projek tak? jom buat projek upload ke MF> kekeke…

      Reply

  8. haritz
    02/04/2011 @ 7:56 pm

    Unifi yer, nanti la..aku pun nak rembat satu
    haritz´s last blog post ..Daim- BN boleh kekal di Sarawak tapi diramal hilang banyak kerusiMy Profile

    Reply

  9. kyrul
    02/04/2011 @ 3:33 am

    laju jep aku tgok 😛 jelez 😛

    Reply

  10. Cikgu Hairul
    02/04/2011 @ 2:43 am

    Memang sangat jales la. Kat AU1 dah ada, boleh sambar nih. Best ke guna unifi? Laju tu bukan sebab tak ramai lagi yang pakai ke bro. Kalau dah ramai mungkin menerima nasib sama macam seterimik.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/04/2011 @ 3:01 am

      eh… cikgu.. kita satu mukim la.. umah ku kat au 1 la ni…

      Reply

      • Cikgu Hairul
        02/04/2011 @ 8:09 am

        Hehehe.. Se Koriah rupanye kita yerk. Insyalah satu hari nanti kita akan jumpa gak. Lagi2 kalau kita g pasar hari senin tuh..

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          03/04/2011 @ 3:46 pm

          besok le pasar malamnye. hahaha.. tapi aku jarang layan pasar malam. anak kecik. susah bro. nanti ade masa kita ngeteh sekali ok!

          Reply

  11. Nadri
    01/04/2011 @ 10:05 am

    mana lagi best man antara UniFi vs Streamyx?? apa beza kedua2 produk ini?? aku skrg langgan Streamyx…kontrak sampai bulan 6/2011…klu best blhlah join sekali UniFi…
    Nadri´s last blog post ..NAZAR Definisi &amp DalilMy Profile

    Reply

  12. mijie
    01/04/2011 @ 8:49 am

    hohoho aku sangat jeles, kat taman aku tahun dpn baru dpt unifi, jelessssssssssssss
    mijie´s last blog post ..Harga komputer 10 tahun dahuluMy Profile

    Reply

  13. MokhZam
    01/04/2011 @ 7:51 am

    puas hati kalau internet laju camtu, area rumah aku blom ade lagi unifi ni…bro, masa register unifi tu TM tak boleh terminate terus ke streamyx tu? bukan sekali buat ke?
    MokhZam´s last blog post ..Video Pilihan – Freekick Terbaik Abad IniMy Profile

    Reply

  14. aeropama
    01/04/2011 @ 7:40 am

    Der,

    Kalau ko tengok screenshoot ni, lagi la ko jeles. Setakat 5Mbps ko, celah gigi dia je
    http://www.speedtest.net/result/1227373258.png

    Reply

  15. Eizil
    01/04/2011 @ 4:44 am

    Patut aa semalam beria cakap tak seronok takder unifi, rupa-rupanya, tunggu masa jer nak masuk erk… hehehe… selamat berinternet dengan laju bro…
    Eizil´s last blog post ..Menggunakan april fools sebagai alasan untuk segalanyaMy Profile

    Reply

  16. mrkay
    01/04/2011 @ 3:14 am

    tak. tm point tak bukak hari sabtu. aku rasa tak sempat kalau ko kejar nak terminate hari ni, TM Point lembab. kadang2 kena spend masa separuh hari dkt situ tunggu giliran.
    mrkay´s last blog post ..Sentiasa bersyukurMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge