17 Comments

  1. Azman Ishak
    21/04/2010 @ 10:45 pm

    tau tak pe… memang berbangga lah dengan berokben kat malaysia neh. :tention:

    Reply

  2. Anarm
    21/04/2010 @ 6:39 am

    aku dh pkai bende ni dulu.. pastu aku buang sebab dh kurang main video streaming.. mmg video jd laju.. :kenyit:
    .-= Anarm entri terkini blog ..Manusia semakin malas membaca al-Quran =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:49 pm

      aku pon kekadang je pakai mende alah ni. haha :sengeh:

      Reply

  3. wazy
    20/04/2010 @ 11:24 pm

    Hoho nak download gak software tu
    .-= wazy entri terkini blog ..Driver Checker 2.7.4 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:49 pm

      silakan.. bukan kene bayar pon. cume kalau nak HD version tu je kene register. :wek:

      Reply

  4. Ramdzi
    20/04/2010 @ 11:20 pm

    sokong ayat last tu.. klu internet slow, pakai pe2 software nak bagi laju pun cam xda guna.. huhuhu… aku penah try member punya streamyx.. 4mb.. tekan button play, smooth je video tu.. xda buffer pun.. tapi kawasan aku xda 4mb.. huhuhu.. sedih.. :nanges:
    .-= Ramdzi entri terkini blog ..Budaya SMS Masyarakat Malaysia =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:49 pm

      aku tak dapat nak merasa 4mb. sedey.. TM cakap tak support kat umah aku. deemmm :tention:

      Reply

  5. fizi
    20/04/2010 @ 11:16 pm

    macam berguna ni…nice share..
    .-= fizi entri terkini blog ..Mr.Nuffnang Aku Suka Berjaga Malam?? =-.

    Reply

  6. Meow
    20/04/2010 @ 1:41 pm

    erm, boleh try ni..nanti nak try :kompius:
    .-= Meow entri terkini blog ..My Version of Grooming Tips =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:46 pm

      harap harap internet stabil bro. kalau internet macam aku pakai sebelum ni, pakai tools apa pon same je lembapnye :lawak-gile:

      Reply

  7. zikr
    20/04/2010 @ 12:21 pm

    upacara sedut sedang berlangsung…. pon2… :duet:
    .-= zikr entri terkini blog ..Achik Spin meninggal dunia. =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:45 pm

      jeng jeng jeng.. sedut jangan tak sedut :sengeh:

      Reply

    • Azman Ishak
      21/04/2010 @ 10:46 pm

      saya dah register. terima kasih.

      Reply

  8. sangilapi
    20/04/2010 @ 11:27 am

    kadang-kadang kerana internet segala benda nak dibuat jadi terbantut :tention:

    apapun terima kasih di atas tips yang diberi :sengeh:
    .-= sangilapi entri terkini blog ..rezeki ibu =-.

    Reply

Leave a Reply to fizi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge