Misi mengorak langkah 2014 by aimedianet

Misi mengorak langkah 2014, LiveBlog melalui akaun AI MEDIA NETWORK (aimedianet) di Flickr.

Tahun ni dah tak boleh tunggu-tunggu orang dah. Diibaratkan tahun untuk melangkah kedepan dan terus ke depan. Hari ni aku dengan crew AI MEDIA NETWORK, keluar dari kotak keselesaan. Mulakan balik apa yang dah kami rancang tahun lepas.

Kalau dok duduk dalam zon selesa, alamatnya sampai bila kami tak kemana-mana. Buat masa ni, dah ada dua tiga projek yang akan berlangsung dalam masa terdekat. Insyaallah, akan berjalan seperti yang dirancang. Kepada rakan-rakan seperjuangan yang lain, aku doakan, kalian juga berjaya dalam lapangan masing-masing.

Sebelum aku terlupa, hari minggu ni, AI MEDIA NETWORK buat DAY OUT. Kami akan keluar outing kat Taman Burung, Kuala Lumpur. Kepada yang nak join, nkorang cuma bayar duit tiket taman burung je. Kami bercadang nak buat kelas Asas Fotografi kepada mereka yang berminat. Secara PERCUMA! Ya, PERCUUUMAAAA!!

Kalau nkorang nak turut serta, boleh komen kat bawah. Tarikh pada 19/01/2013, jam 1030am kita akan start masuk Taman Burung. Jom sape-sape nak belajar asas atau nak join outing, moh le kita ke sana hari Ahad ni.

Thanks,

Azman Ishak.