11 Comments

  1. topijerami
    04/08/2012 @ 10:28 am

    perr,memang best la dapat men angrybird guna android nie
    topijerami´s last blog post ..Keputusan Lee Chong Wei vs Lin Dan Final Olimpik LondonMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/08/2012 @ 12:46 pm

      sampai nak tidok pon, dia mintak bukakkan upin ipin sampai la terlena tidok

      Reply

  2. Incik RestNrilekS
    04/08/2012 @ 1:45 am

    Assalammualaikum,

    Lagg teruk ke? Tapi boleh la buat muatturun game untuk amirul yang main kan?

    Ho Ho, alasan beli kunun nak bagi amirul belajar words and picture arr, tapi… hehehe
    Incik RestNrilekS´s last blog post ..Bulan Ramadhan Hantu Kena Ikatkan?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/08/2012 @ 1:06 pm

      lag tadek la teruk sangat. sometimes a few times gak ar. tapi tak pe la,stakat nak kasik amirul belajar… ok je.

      boleh je download dari market. approved. ehehhehe

      Reply

  3. Incik RestNrilekS
    04/08/2012 @ 1:43 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Cikgu Hairul
    02/08/2012 @ 8:05 am

    Ni memang saja beli untuk sendiri ni kan.. Heheh
    Cikgu Hairul´s last blog post ..Nombor plate pun kena curiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      03/08/2012 @ 10:55 pm

      eh tak… takbaik tau tuduh-tuduh.. memang nak kasik amirul main. tapi dibawah pengawasan abah dan mama dia la. hahaha

      Reply

  5. azman
    01/08/2012 @ 12:40 pm

    Abah yang control tablet tu..bukam Mirul hehehe..

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      02/08/2012 @ 12:17 am

      hahaha.. tau tak pe bro. konon cadang kasik anak yang main.. last-last.. abah dia yang jakun terlebih

      Reply

  6. wandisini
    01/08/2012 @ 12:24 pm

    untunglah mirul..abah dah belikan tablet untuk dia
    wandisini´s last blog post ..Jangan Sia-siakan Ramadhan IniMy Profile

    Reply

Leave a Reply to Muhamad Azman Ishak Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge