12 Comments

  1. Minyak Zaitun
    25/06/2011 @ 5:46 am

    Harus overhaul ? Wah musibah.. Lebih baek ganti dengan yang baru. He..he.. Salam kenal Pak.
    Minyak Zaitun´s last blog post ..Manfaat Minyak Zaitun untuk Ibu HamilMy Profile

    Reply

  2. wazy
    29/04/2011 @ 3:56 pm

    Dugaan tu bro
    sabar je la,papehal kena stanby carik modal kalau nak overhaul
    wazy´s last blog post ..Membina Personaliti Muslim SejatiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      30/04/2011 @ 3:34 am

      modal tu yang jadi masalah. boleh bocor kepala wei.. haha

      Reply

  3. nasslimdiet2
    29/04/2011 @ 4:08 am

    sabar bro ye. pi keje naik botor la pulak, senang nak cilok. hehehe
    nasslimdiet2´s last blog post ..TGV Birthday Suprise dari NuffnangMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      30/04/2011 @ 3:34 am

      memang next week nak pakai motor pon sementara keter nak overhaul

      Reply

  4. syafiq
    29/04/2011 @ 2:16 am

    apa ko masuk ranting ke dalam enjin tu.
    syafiq´s last blog post ..Firefox 401- 3617 &amp 3519 DilepaskanMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      30/04/2011 @ 3:33 am

      bukan masukkan ranting.. macam ade ranting da :p

      Reply

  5. zaryl
    28/04/2011 @ 6:33 pm

    motor ko mana pegi nye man? dh lego ke? sementara kalau ada motor pakai dulu walaupun lotih
    zaryl´s last blog post ..Telekom Malaysia Buat Lawak Bodoh… Lagi!My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      30/04/2011 @ 3:33 am

      motor ade. tapi sebab hari tu gilir dengan wife sebab dia kijer petang. so aku bawak keter.. dia bawak motor sampai lrt. tu la pasai. nak suh dia bwak keter.. dia plak tak rerti manual. hahah~

      Reply

  6. naimulfirdaus
    28/04/2011 @ 1:33 pm

    sabar je lah..
    naimulfirdaus´s last blog post ..kesilapan dalam rancangan Maharaja LawakMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      30/04/2011 @ 3:32 am

      hahaha… ni kalau tak sabar.. mau jer aku rembat CRV der… lol~

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge