22 Comments

  1. Arman
    16/09/2014 @ 5:11 pm

    Ho..hoo..hoo dah terlepas, tak sempat nak join.

    Reply

    • Arman
      16/09/2014 @ 5:18 pm

      Boleh request untuk special kes ke bro Ishak..kes merayu .

      Reply

      • Azman Ishak
        26/09/2014 @ 4:57 pm

        tak pe.. tunggu je. insyaallah, lepas ni akan ada lagi. tak habis punye. jangan lupe folow AIMEDIANET kat facebook ye.

        Reply

  2. Give away Template Wordpress Premium Dari AzmanIshak.Com | MUHAMADYUSRI DOT COM
    14/09/2014 @ 11:47 pm

    […] ini, bolehlah klik di sini.Semoga ianya akan memberikan satu informasi yang berguna buat korang. Give away ini adalah tajaan AI MEDIA NETWORK dan […]

    Reply

  3. yusri
    14/09/2014 @ 11:34 pm

    nasib baik sempat buat entri tu…huhuhu

    Reply

    • Azman Ishak
      14/09/2014 @ 11:44 pm

      saya sudah reply kat blog. mohon semak ye.

      Reply

      • yusri
        15/09/2014 @ 12:14 am

        ok.saya sudah pun reply komen tuan Azman.
        Terima kasih.

        Reply

  4. Hero Borneo
    14/09/2014 @ 12:25 am

    saya sudah terlambat pulak

    Reply

    • Fadhil Husin
      14/09/2014 @ 10:44 am

      ada masa lagi bang. sampai jam 10 malam ni.

      Reply

  5. aishah ahmad
    11/09/2014 @ 11:57 pm

    Nak join jugak..

    Reply

  6. wazy
    10/09/2014 @ 11:24 pm

    Perghh ada Woo Themes tu,hehe

    Reply

  7. yanmie
    06/09/2014 @ 9:25 am

    Salam,
    Nakkkkk!!! Kyan suka entry AI menguruskan tembuni tu. Erm…tpnya laptop xleh on..charger rosak kot…ok frust jap hahaha.

    Reply

    • Azman Ishak
      06/09/2014 @ 4:42 pm

      uruskan tembuni? erkkk uri tu ke? hahaha.. ooo puas pikir ape kenama yang k.yan maksudkan. 😀

      ps: ada ajk minta dilanjutkan sebab nak join gak. pasal tu saya lanjutkan. jadi ada masa lagi k.yan 😀

      Reply

  8. Izzuddin Fauzi
    06/09/2014 @ 1:18 am

    Nak theme tu hehehehe…

    Reply

    • Azman Ishak
      06/09/2014 @ 8:38 am

      boleh tadek masalah. kalau ada 5 blog… 5 penyertaan…. anda akan terima 5 template. tadek hal.. dan kesemua 5 template itu adalah premium!

      Reply

  9. BlogggInspired
    05/09/2014 @ 9:16 pm

    Wow hadiah yang menarik. Woo theme tu paling best rasanya. Memang perlu direbut oleh para blogger.

    Reply

    • Azman Ishak
      06/09/2014 @ 4:43 pm

      ada dua puak pasal premium themes ni kebiasaannya.. satu woo themes dan satu lagi genesis. hehehe ape ape pon.. untuk peserta giveaway.. akan dapat mana yang mereka suka.

      Reply

  10. Nak Template Wordpress Premium Percuma Tak? - doulnut
    05/09/2014 @ 8:32 pm

    […] template wordpress premium secara percuma. Wow, best kan? Tapi dengan syarat korang kenalah sertai Giveaway yang dianjurkan pihak […]

    Reply

  11. Siti travelog
    05/09/2014 @ 12:46 pm

    umm menarik ni especially yg Woo themes tu

    Reply

  12. Kujie
    05/09/2014 @ 12:24 pm

    template premium ni…blogger perlu rebut peluang template premium mcm ni

    Reply

  13. akubiomed
    05/09/2014 @ 9:06 am

    Jom ramai-ramai berjemaah join GA. 🙂

    Reply

Leave a Reply to Azman Ishak Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge