36 Comments

  1. Azman Ishak
    27/06/2009 @ 7:55 pm

    erm.. kalau aku mengamuk??? aku rase KLCC terbelah dua
    hagaknya… oh tak pe la… ramai jugak orang yang bekerja
    tingkat bawah berbanding atas… kesian nanti ade yang kene hempap
    dengan serpihan bangunan.. mereka semua tak berdosa

    Note: bukan kasut koboi da.. just highcut~ :sengeh:

    Reply

  2. Azman Ishak
    27/06/2009 @ 7:53 pm

    ye betoi.. aku tunggu le sape sape
    menteri yang nak bagi aku kerja nanti…
    hehehe…

    ape pon.. ikhlas ke idak ke.. janji ujung bulan dapat
    gaji.. kalau rase macam tak berkat… kite perbanyakkan zakat~ :sengeh:

    Reply

  3. Azman Ishak
    27/06/2009 @ 7:43 pm

    wsalam aini,
    zaman belajar tak pe beb.. mane ade member sanggup bomohkan
    kite untuk jadi bodoh.. sebab kita pandai dari depa kan..

    tapi bile dah bekerjaya.. lain beb… perkara ni tak mustahil mane mane
    tempat pon berlaku.. lebih-lebih lagi kalau tempat tuh ber-office.
    oh sungguh puake mereka semua nih~ :tention:

    Reply

  4. Azman Ishak
    27/06/2009 @ 7:39 pm

    apa kata hang plak buat tutorial pasal perkara ni
    khai.. amacam? ade bran? :sengeh:

    Reply

  5. haritz
    27/06/2009 @ 2:52 pm

    Aku cadangkan cuba kau mengamok sekali kat opis kau mesti best, dan lepas tu mesti kena buang kerja punya miahahaha :lawak:

    ps:kau pakai kasut koboi?

    Reply

  6. Khai
    27/06/2009 @ 1:47 pm

    cari keje lain je la man.. jgn sebab sebab macam ni, ko kerja jadi x ikhlas…

    Reply

  7. pjan
    27/06/2009 @ 12:58 pm

    hehe default target..aku dulu dah tak larat kena default target..kalo kena tembak ngan peluru tuh memang dah berlubang-lubang dah badan aku ni..hehehe office political memang tak boleh nak di elakkan kan terutama di kalangan HR..HR yang paling byk berpolitik..hahaha so kepada yang bahagian HR kat sini jgn marah arr

    Reply

  8. hazman aka species1980
    27/06/2009 @ 7:06 am

    sememangnya politik dalam pejabat senantiasa akan berlaku…. cumer keadaan dan situasi yang berbeza…..cam aku dua kali pindah department….dua kali la kena layan CARA HIDUP dalam opis tu…..pastinya belum lagi jumpe keadilan yang sewajarnya….

    Reply

  9. nikillas
    27/06/2009 @ 12:58 am

    lawa kasut.. hehehe… :sengeh:

    Reply

  10. cybernetics mind
    27/06/2009 @ 12:19 am

    kaki naik kat meja nampak… :kompius:
    cam sindrom hangin satu badan jer… :sengeh:

    tkper2…
    jgn sindrom air naik kepala sudaaaa :lawak-gile:

    Reply

  11. zulfitry.com
    26/06/2009 @ 8:58 pm

    standard lah tu politik tempat kerja..masing2 mahu cari makan.. :kelip:

    Reply

  12. idalara
    26/06/2009 @ 8:46 pm

    eh man…mcm tau2 je yg ko ni tgh marah…g lah ke teratak akak..kan ada tips menahan marah..akak pun semenjak dua menjak ni asik rasa marah je kat antu lembaga pengarah kitaorg tu..pc kena virus..korup terus..ada ke nak ganti dgn pc sisa2 staf bank,mentang2 koperasi ni koperasi bank so selalu nak pakai yg sisa2.. bengang betul..keja jdik slow..satu jam punya keja jadi 2 jam..tp akak masih sabo..jgn sampai akak terbalikkn pc lama tu udhle..
    hehehe..apa2 pun ko kena sabo…biasalah kat keliling kita ni ramai yg bergelar PHD..

    Reply

  13. Iqone_Dinie
    26/06/2009 @ 8:23 pm

    dunia oh dunia…memang mcm tue la bile keadaan da jadi kucar kacir ngan keadaan politik yang berlaku skg nie..wah…bro..ko wat luahan perasaan kat blog nie erk..bagus2…dari ko marah org x tentu pasal baik ko wat post baru kat blog lagi bagus kan,…hihi… :sengeh: ..erm..sal kaki bodek lak..aku penah ade org bg teka teki kat aku sal tuh..bunyinye mcm nie..byk2 kaki..kaki ape yang kalo ko jumpe mesti ko nak marah n nak wat something yg x beq…hehe jawapannyer kaki bodek ler..huhu..pe2 pon byk bersabo bro..sabo kan separuh dr IMAN!!!!!!!.. :sengeh:

    Reply

  14. izz
    26/06/2009 @ 7:48 pm

    office2 kat malaysia pon mengalami krisis politik yer.. hengatkan kat perak jerk..

    Reply

  15. Sham Hardy
    26/06/2009 @ 7:41 pm

    berlambak manusia macam tu kat opis aku, tambahan lagi. kaki bodek ngan kaki temberang pun ramai.. what the hell :gersang:

    Reply

  16. HuRuL_AiNi
    26/06/2009 @ 7:30 pm

    salam…
    betul kata ko…dh kerja ni baru nampak dunia….waktu zaman belajar dulu persaingan jenis sihat je…
    tp bila kerja…pepandai la nak hidup….aku x sure politik office ko mcm mana….
    tp kat tempat aku….sebab ISO 9001, mau bengang pass2 kerja…..mcm hari tu…kita yg dh sekian byk kerja ditambah lg ngan kerja2 yg xde kaitan ni….huhu….kalau nak crita panjang jdnya….huhu….sabar je la…buat hal sendiri & atur kerja sendiri…huhu….tu je yg blh kita buat….
    apapun cayo2 bro…tu la cabaran kerja…..

    Reply

  17. hanc
    26/06/2009 @ 7:11 pm

    salam bro… tensyan wa.. tu duniawi bro.. sat g.. law allah dah nak balas… x kemana diorg tu.. akan di balas gak.. orang bersabar tu yang akan dapat Baik di akhirnyer…

    allah tu maha adil bro..

    cume jan jadi cam diohang sudah ar..

    sukung kata2 lan..mmber leh support bro.. tapi tgk member gak ar.
    :kompius:

    Reply

  18. denaihati
    26/06/2009 @ 7:04 pm

    bro memang tak mustahil teori ni…kalau kita tengok pilem dulu2 bila manusia kelaparan untuk hidup bukan setakat kawan ..keluarga pun abis kena pulun…

    Reply

  19. Roslan Nazri
    26/06/2009 @ 5:44 pm

    hui bro..relax2..org wat kite camtu kita jgn wat org camtu..tu kene peringatkan..tapi ko luah kat sini ade bagusnya..ade tempat ko nak luah..dan mmber leh support ko..teman @ kawan bukan seorang..tu susah gak tu..

    p/s=em nanti ajar aku live update..dgn nokia5800XM aku leh la kan???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge