27 Comments

  1. aizat
    28/01/2009 @ 4:34 am

    fullamak,abg ni cam pro photographer ar..huhuh..cun ar gamba lu amik bro.. serius ooo

    Reply

  2. Azman Ishak
    25/01/2009 @ 7:38 am

    hang tak smoke.. mane bleh layan…
    nanti abah hang marah kat aku cakap ajar anak
    die merokok plak *wek wek~

    Reply

  3. Azman Ishak
    25/01/2009 @ 7:35 am

    weh… chempaka… hang tak tau ke upenye…
    memang jauh Y Rabbi… kalau suh aku drive pg sana
    lagi.. mampos aku tak pegi dah~ huhuhuhuh… lenguh drive
    2 hari tak abes ni 😀

    Reply

  4. Azman Ishak
    25/01/2009 @ 7:29 am

    aku dah siap cakap kat boss aku dah…
    klau rosak transport kompeni… aku tinggal kan
    jer tepi jalan… lepas tu aku tahan teksi… duit
    teksi, aku claiim balik kat die… miaahahahaha~

    Reply

  5. x-po shop
    25/01/2009 @ 6:48 am

    isap rokok smbil lepak..layaaannn

    Reply

  6. Chempaka
    25/01/2009 @ 5:49 am

    Owh begitu jauh ke lcct 2… Xkan lg jauh dr ipoh…

    Reply

  7. Azman Ishak
    25/01/2009 @ 4:29 am

    kekeke…. mujur le ade member aku akak.
    boleh laa gilir-gilir… kalau harap aku sorang…
    maunye aku campak jer barang customer tuh
    kat tepi jalan.. tak pon aku bawak jer balik umah…

    *dah beli shoping berbagai… suh orang plak antar..
    ni la orang kite… bile dah kaye semua cam haram~

    Reply

  8. cendawanintim
    25/01/2009 @ 4:12 am

    kalu akak drive cenggitu, maunyer pitam!!!!

    Reply

  9. chekguBH
    25/01/2009 @ 12:34 am

    herrm….
    hari yang seindah suria…tp agak berjerebu sebab asap rokok ko banyak…
    haha

    Reply

  10. Azman Ishak
    24/01/2009 @ 11:47 pm

    Aku mane ade duet nak beli dSLR.
    malas ar nak layan…. huhuhuhuu… nak beli
    “dSLR” lain lagi mahal…. bleh belek hari² 😀

    *tadi kan dah ajak merokok… siap send rokok pakai mms lagi..
    tak dapat ker?

    Reply

  11. izz model terkemuka
    24/01/2009 @ 11:32 pm

    cam takde usaha nak berenti isap rokok lansong… -.-“

    Reply

  12. Nazz
    24/01/2009 @ 8:14 pm

    Mak ai..silau nyer..
    jgn isap rokok bro… jgn isap…jgn isap…jgn isap sesorang… hik hik

    Reply

  13. cybernetics mind
    24/01/2009 @ 6:39 pm

    emmmm…
    ni kalao amik ngan DSLR
    mak oiiii kompemmm lagi superbbbb
    [perangatttttttttttttttttttttttt]

    *merokok tk ajak sekali membahayakan kesihatan….gagagaga

    Reply

Leave a Reply to cendawanintim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge