11 Comments

  1. Asyrof Asri
    10/03/2013 @ 2:14 pm

    Saya rabun jauh.

    Tapi lebih selesa bercontact lens.
    Asyrof Asri´s last blog post ..Wordless Thursday Part EnamMy Profile

    Reply

  2. Asyrof Asri
    10/03/2013 @ 2:10 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. Anarm
    18/10/2012 @ 12:47 pm

    tak nampak cik misi pon
    Anarm´s last blog post ..Tempah Korban sempena Aidiladha dengan eQurban.comMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/10/2012 @ 7:17 pm

      misi india.. nak ke? nanti aku pass no tepon klinik terus kat hang ye. hahahahaha

      Reply

  4. Affan Ruslan
    18/10/2012 @ 7:43 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. Kak Long Mawar Merah
    17/10/2012 @ 10:37 pm

    Azman, walaupun tajuk dia sakit mata, tapi gambar tu menyenangkan mata memandang pulak.
    Selamat berehat, cuti dulu daripada tenung komputer sampai pagi.
    Kak Long Mawar Merah´s last blog post ..They are here : Visitors from Hiranuma High School JapanMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/10/2012 @ 11:11 pm

      camera henpon saya tak secantik S3. masa untuk berehat.. ok bye hahaha!

      Reply

  6. kujie
    17/10/2012 @ 8:19 pm

    pakcik, nak tanya…

    pasaipa tweet meme yg pasang kt blog kak jie tu tak keluaq arr
    dulu ada..baru2 ni saja hilang lesap.. yg ada fb like dgn g+ saja
    skrip tu msh ada , tak buang pun..tapi tak display

    sekian terimakasih….. ops! lepas mata dah baik baru jawap pun tak pa….
    kujie´s last blog post ..Myhometown – Nak Ke Perlis, Perlu Pasport Ekspres Tak?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      17/10/2012 @ 11:11 pm

      salam kak jie. tweet meme punye API macam ade problem. saya tak berapa nak sihat lagi. mungkin few days. nanti dah back online kita cerita ye. tq~

      Reply

      • Affan Ruslan
        18/10/2012 @ 7:43 am

        Tgk kat website, ada notice. Macam nak tutup je Tweetmeme. Sbb tu kut?
        Affan Ruslan´s last blog post ..3 Tahun Dari Sekarang…My Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          18/10/2012 @ 11:03 am

          ye ke? aku semenjak beberapa template sebelum ni bermasalah tweet meme, so aku putuskan tak pakai dah. lagipon popup twitter official pon dah macam tweet meme. tak macam dulu.. sebab dulu redirect ke page twitter. cam buruok gak ah

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge