11 Comments

  1. unik
    09/09/2016 @ 3:53 pm

    sedapnya makan sate..
    kat rumah saye banyak pohon buah pon
    yang mau boleh lah ke rumah saya

    Reply

  2. Belang Tarung
    21/08/2015 @ 10:41 am

    sate tu kalo diambil dengan kuah kasang sekali peh
    Belang Tarung´s last blog post ..Misteri Logo Malaysia Airlines Dalam Mission Impossible dan Transformers Dengan MH370 dan MH17My Profile

    Reply

  3. prog
    22/06/2015 @ 10:24 am

    Admin tumpang sekejap yer…
    Mana -mana individu yang berminat melanjutkan pengajian di Kolej Komuniti Temerloh, Pahang dalam program ‘Furniture Design’ boleh hubungi sms/wassup di 0148004302 -mohd, Yuran semester yang murah dan dapat elaun(bukan pinjaman) lagi
    elaun : rm1200/sem
    yuran : rm200/sem
    https://www.facebook.com/PerabotKKtemerloh

    Reply

  4. wildan
    18/03/2015 @ 3:07 pm

    Satenya sedap tuh
    wildan´s last blog post ..Perbaikan Kulit Malam HariMy Profile

    Reply

  5. Pahan
    12/10/2014 @ 4:04 pm

    salam kenalan bro 🙂

    cantik pic satey tu.hehe
    Pahan´s last blog post ..Mencari tempat menginap di Kuching, SarawakMy Profile

    Reply

  6. akubiomed
    08/10/2014 @ 11:33 am

    Amboi ada satay homemade. Boleh makan sepuas-puasnya.

    Reply

    • Azman Ishak
      08/10/2014 @ 12:00 pm

      memang kalau tiap kali balik raya.. mak akan buat sate untuk anak-anak.

      Reply

  7. cikgu naman
    07/10/2014 @ 10:25 pm

    Nasib baik ada geng kan?
    cikgu naman´s last blog post ..‘Supermoon’ dari celahan balkoniMy Profile

    Reply

  8. azman
    07/10/2014 @ 10:18 pm

    Pergh keluar dah stock dia hehehe
    azman´s last blog post ..Majlis Korban Kg Lubuk Paku Maran PahangMy Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      07/10/2014 @ 10:31 pm

      hehehehe ada modal… jangan ditunggu sampai besok. nanti kalau dah suam.. dah malas nak update.

      Reply

Leave a Reply to Pahan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge