13 Comments

  1. wildan
    18/03/2015 @ 3:10 pm

    Selamat bercuti
    wildan´s last blog post ..Perbaikan Kulit Malam HariMy Profile

    Reply

  2. hazman aka species1980
    05/09/2013 @ 3:48 pm

    Hurmm….menarik gak Kad Kawin tu…. tapi aku nak design company lagi satu la kan….hahahahaha
    hazman aka species1980´s last blog post ..Teknik Bakar Lemak Pantas dengan OAT COOKIESMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      05/09/2013 @ 3:58 pm

      serius tak paham komen yang ni. boleh ulas balik tak? dua tiga kali aku cuba nak paham… apakah kelakar disebalik ini supaya aku dapat gelak bersama-sama.

      lol~

      Reply

  3. Mus
    01/09/2013 @ 2:32 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. Mohd Shubhi
    29/08/2013 @ 11:48 pm

    Kayuh pelan-pelan…nanti sampai jugak. Masing-masing dengan destinasinya
    Mohd Shubhi´s last blog post ..Dah pandai berniaga, apa perlu jurulatih?My Profile

    Reply

  5. blogger lelaki
    29/08/2013 @ 5:12 pm

    bukan senang nak senang iye dop…macam aku lagi lah baru nak mula bertapak..kena merangka dululah
    blogger lelaki´s last blog post ..CEO Lelaki Terkaya Di Dunia 2013My Profile

    Reply

  6. akubiomed
    29/08/2013 @ 2:03 pm

    Mula-mula hendak bertapak. Macam-macam benda hendak dibuat nanti adalah kumpulan sokongan. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Wordless Wednesday – Teh Tarik 3 LayerMy Profile

    Reply

  7. azman
    29/08/2013 @ 1:04 pm

    Pelan2 kayuh,insyallah akan ada kesenangan kemudian hari dari hasil usaha yg ikhlas 🙂
    azman´s last blog post ..Kisah Raya – Berakhir RamadanMy Profile

    Reply

  8. ejam
    29/08/2013 @ 9:42 am

    hati2 pulang ke kedah nanti.
    kad kahwin airasia dah keluar dah tu…boleh ler kasi viral..hehe
    ejam´s last blog post ..Pembelian Pertama di Hulala.my Adalah Sebuah Bateri Laptop.My Profile

    Reply

  9. Anarm
    29/08/2013 @ 9:35 am

    Abam Roslan nak nikah ke? Bila tarikh tu? Hoho.
    Anarm´s last blog post ..Elysium Dunia Ciptaan ManusiaMy Profile

    Reply

  10. Farisya Anastasyia
    29/08/2013 @ 9:27 am

    susunan ayat dlm blog bro sgt puitis 🙂 suka baca.
    Farisya Anastasyia´s last blog post ..Jom Bantu Adik Iqram!My Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge