Bismillah, Ya Allah, peliharalah keluargaku. Kurniakanlah kebahagiaan kepada kami hingga akhirat, amin!
Bismillah, Ya Allah, peliharalah keluargaku. Kurniakanlah kebahagiaan kepada kami hingga akhirat, amin!

Alhamdulillah, masih lagi berkesempatan nak menebas semak samun kat blog ni. Pendek kata, dah dekat dua minggu tak berapa nak sihat. Bukan aku sorang je tak sihat, satu keluarga demam, batuk, selsema… complete set semua ada. Tapi tak pa la, syukur, kami masih boleh tersenyum gembira.

Kalau nak diikutkan cerita, memang banyak perkara nak cerita. Daripada Episod Abang Jamil Dayung Sampan, sampai la ke cerita projek masa kini. Tapi tak terlarat semua perkara nak diceritakan untuk umum. Lagipon, update blog bukan lagi keutamaan macam dahulu kala. Mood ada kala naik, ada kala turun. Sungguhpun macam tu, disebabkan terjunnya ke dunia blog ni la… menjadikan siapa aku sekarang ni.

Terpaksa tangguhkan seketia projek FotoBesar ver.3.0 untuk memberi laluan perkara penting.
Terpaksa tangguhkan seketia projek FotoBesar ver.3.0 untuk memberi laluan perkara penting.

Nak kata sekarang dah begitu berjaya tu, memang tak la. Sekarang adalah waktu bermula nak menapak sedikit demi sedikit. Rentetan projek-projek kecik yang aku kendali sebelum ni, membuatkan aku jarang nak boleh gebang kat blog macam dulu-dulu. Kadang-kadang tu, memang la jeles tengok kawan-kawan blogger lain masih berpeluang nak menulis suka-suka, happy sana sini. Itu satu perkembangan yang baik barangkali untuk anda. Untuk aku pulak, aku terpaksa lebih fokus pada matlamat yang nak aku capai. Kita ada target kita sendiri kan?

Kebetuan si Roslan Nazri ni dia tanye kat aku, jadi aku design la untuk dia. Tarih, dia minta tutup dulu. Nanti dia akan buat official announce.
Kebetuan si Roslan Nazri ni dia tanye kat aku, jadi aku design la untuk dia. Tarih, dia minta tutup dulu.
Nanti dia akan buat official announce.

Daripada Projek Ebook, design Kad Kawin, Projek Template FotoBesar… sampailah ke projek watermark, semua aku jalan sekali harung. Tu pasai la yang dok bz tu. Nak pegang kamera pon tak sempat. Ada la gambar dalam sekeping dua dalam kamera tu. Bila sekali sekala memetik, katanya nak buat lepas gian.

Insyaallah, akan datang ni ada projek usahasama. Cuma aku dinasihatkan supaya tak diwar-warkan lagi pada umum sebab masih belum dilancarkan. Besok-besok, bila dah launching, maka boleh la aku gebang dengan berjalan kengkang kot. Hahahah.

NOTA: Minggu ni kalau ada rezeki, dan roadtax kereta sempat di-renew, mungkin aku sekeluarga akan pulang ke Kedah. Dapat anak sedara baru lahir habaq hangggg… Selamat Hari Merdeka Untuk Semua Rakyat Malaysia.