27 Comments

  1. Anwar Abdullah @ Kaio
    19/07/2014 @ 8:37 am

    tahniah bro sebab akhirnya berjaya ke kaca TV! bukan mudah tu.
    seronok juga baca blog seorang photographer ini.
    nanti jemputlah singgah blog. komen sikit gambar-gambar dan video picisan saya tu. hehehe! blog ini telah saya masukan dalam list blogwalking saya. teruskan menulis!

    Reply

    • Azman Ishak
      19/07/2014 @ 11:59 am

      terima kasih bro. ni cerita lama ni. hahah. insyaallah, kalau berkesempatan saya singgah. salam berkenalan.

      Reply

  2. Anarm
    06/07/2013 @ 4:35 pm

    Comelnye Puspawangi..

    Reply

  3. Piratz
    03/07/2013 @ 9:11 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. yayuk
    21/06/2013 @ 6:29 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. yayuk
    21/06/2013 @ 6:29 pm

    potonya keren nih!!!

    Reply

  6. boni ultra kacak
    20/06/2013 @ 10:53 am

    pengacara tu memang cun melecun.hehehe
    boni ultra kacak´s last blog post ..Ramalanku Benar Belaka Zarul Umbrella Versi Baru 2013My Profile

    Reply

  7. fyna
    19/06/2013 @ 1:23 pm

    hebat dah nih. good luck!!!
    fyna´s last blog post ..Wordless Wednesday #11My Profile

    Reply

  8. Mus
    18/06/2013 @ 9:25 pm

    banyak juga aksi tembak menembak kat sini..
    Mus´s last blog post ..Gambar Sekitar Perlumbaan Perahu Naga Di Teluk Likas, SabahMy Profile

    Reply

  9. Behind The Scene Blogger Voice | AzwanAnuar.com
    18/06/2013 @ 3:32 pm

    […] lepas aku diajak oleh blogger Azman Ishak untuk datang ke Tasik Titiwangsa. Dia kata ada production nak interview dia, so mintak tolong aku […]

    Reply

  10. Disebalik Pembikinan Blogger Voice The Serries. | AzmanIshak.Com
    17/06/2013 @ 9:27 pm

    […] PINGBACK NEGARAKU.MY: Disebalik Pembikinan Blogger Voice The Serries. | AzmanIshak.Com […]

    Reply

  11. NoktahHitam
    17/06/2013 @ 2:52 pm

    Hebat hebat hebat!

    Semoga terus berjaya man.

    Gambar ko mane? Orang lain dah bersepah dah kt screen tu. hahaha

    Reply

  12. hafizrahim
    17/06/2013 @ 12:44 pm

    Wah..memang best bro dapat masuk tv..makin top la lepas ni..hehe
    hafizrahim´s last blog post ..Pengendali Laman Web Jiwang.Org DitahanMy Profile

    Reply

  13. akubiomed
    17/06/2013 @ 9:11 am

    Patutlah rambut sikat sudah menjadi ala M Nasir. Tanniah untuk melangkah setapak lebih jauh.
    akubiomed´s last blog post ..Malaysian Invasion Mixed Martial Arts Grand Finals.My Profile

    Reply

  14. staibaqhang
    17/06/2013 @ 8:52 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  15. staibaqhang
    17/06/2013 @ 8:51 am

    Bang man… Nak sain….

    Hebat2… Tahniah..

    Reply

  16. Mus
    17/06/2013 @ 8:49 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  17. titan
    17/06/2013 @ 7:13 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  18. titan
    17/06/2013 @ 6:56 am

    hoho..gila rajin hang menembak eh.
    titan´s last blog post ..Senarai Pemenang Contest Review Tak Terkalah 2013My Profile

    Reply

  19. Bro Framestone
    17/06/2013 @ 6:52 am

    He…23x tahniah… he…23x mati aku, nak cari sapa la untuk jadi penipu nie..

    He..23x masa compress xde fail backup ke ape ek?
    Bro Framestone´s last blog post ..Bukan Susah Nak Masak Nasi AyamMy Profile

    Reply

  20. Khairul Zamri
    17/06/2013 @ 1:26 am

    dulu masa layan fotografi selalu gak test panning ni huhu terbaik bro
    Khairul Zamri´s last blog post ..PenatMy Profile

    Reply

  21. izwanyusof
    17/06/2013 @ 1:11 am

    sedang menipu pasal ko?
    masuk TV kan kena la baik2. wakakaka!!

    nice pictures! panning dibakar2 nampak.
    izwanyusof´s last blog post ..Menang Giveaway WordPress Theme dari ColorlabsMy Profile

    Reply

  22. KiD
    17/06/2013 @ 1:00 am

    kalau aku main rollerblade ni, sampai bila tak bergerak2.. tak balance.. hahhaa

    lain laaa kalau puspawangi ajar aku caranya.. hehehe
    KiD´s last blog post ..Undi Bloggers di DiGi WWWOW Awards 2013My Profile

    Reply

  23. MK Kimi
    17/06/2013 @ 12:52 am

    otai fotografi…hebat! 🙂
    MK Kimi´s last blog post ..Melayu BolehMy Profile

    Reply

  24. MK Kimi
    17/06/2013 @ 12:51 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  25. Datin Tyka
    17/06/2013 @ 12:40 am

    teringin juga nak join anda anda semua untuk menembak.. banyak perlu belajar ni..
    Datin Tyka´s last blog post ..Need or WantMy Profile

    Reply

Leave a Reply to Behind The Scene Blogger Voice | AzwanAnuar.com Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge