36 Comments

  1. Giveaway FotoBesar ^__^ | Namia Blog
    16/11/2013 @ 1:37 pm

    […] tahu rezeki saya kan nak tukar tempate baru sempena ulangtahun ke 4 blog saya nie …   boleh join sini contest nya  Nota : doakan semoga saya terpilih …  🙂  send via samsung […]

    Reply

  2. Template FotoBESAR v3.31 Idaman Hati | Blog MK Kimi
    13/11/2013 @ 11:38 pm

    […] klik sini untuk informasi yang lebih lanjut mengenai giveaway ini. Good […]

    Reply

  3. Bro Framestone
    11/11/2013 @ 5:27 pm

    Adeh… Baru terbaca pasal ini.. Tak pe, tapi themenya memang nampak menarik.
    Bro Framestone´s last blog post ..Puteriku Lena Di Ketiak KuMy Profile

    Reply

  4. sepol
    11/11/2013 @ 3:08 pm

    akibat kesibukan aku tak dan nak join contest ni… sambung simpan duit nak beli template terbaik ni… ekekek
    sepol´s last blog post ..instagram : Ahmad Adib Dan Dam UlarMy Profile

    Reply

  5. Saya Mahu #FotoBESAR versi 3.31 — wanzawawi[dot]com
    08/11/2013 @ 3:18 pm

    […] Jadi , sempat juga luangkan sedikit masa sebelum bertugas untuk menulis serba sedikit tentang Giveaway #FotoBESAR versi 3.31 . Sebenarnya memang sudah lama berkenan dengan template atau theme wordpress tersebut kerana ia […]

    Reply

  6. Azahairi
    07/11/2013 @ 9:40 pm

    Bagi yang belum menggunakan #FotoBESAR digalakkan memasuki kontest nie ….memang berbaloi2 . Apa yang dijanji selalu ditepati …..sapa yang tak masuk memang rugi sebab admin nak bagi ……….review saya #FotoBESAR memang template terbaik untuk yang nak papar gambar pada blog anda
    Azahairi´s last blog post ..Wordless WednesdayMy Profile

    Reply

  7. namia
    06/11/2013 @ 8:32 pm

    wowwww menarik nie dan sudah pun join 🙂
    namia´s last blog post ..Giveaway FotoBesar ^__^My Profile

    Reply

  8. Hairul Azni
    06/11/2013 @ 7:49 pm

    Menarik GA ni..aku yakin ramai yang akan join..aku?In Syaa Allah kalau keadaan semasa mengizinkan, aku akan join.. 🙂
    Hairul Azni´s last blog post ..Kenapa Saya Lama Tak Update Blog (Bahagian 1)My Profile

    Reply

  9. akubiomed
    06/11/2013 @ 2:17 pm

    Selamat berjaya. 🙂
    akubiomed´s last blog post ..Celup celup di Sungai ChilingMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/11/2013 @ 5:12 pm

      kepada yang join. kepada yang pernah buat review, review masih boleh diterima sebagai penyertaan. cume penuhi kriteria yang dikehendaki (edit entri review).

      p/s: as per discussion with AI MEDIA NETWORK team.

      Reply

  10. Affan
    06/11/2013 @ 2:58 am

    Blog dah berbulan tak update, segan pulak haha.

    Btw, good luck kepada semua peserta.

    Banyak jugak ye features baru yang ditambah daripada versi awal dulu
    Affan´s last blog post ..Busuk.org Memperkenalkan Sistem Baru – AutopingMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/11/2013 @ 5:13 pm

      haah, improvement buat sket sket dalam localhost. then rasa dah stable, baru keluarkan.

      Reply

  11. Izzuddin Fauzi
    06/11/2013 @ 2:58 am

    Dah buat enteri!
    Izzuddin Fauzi´s last blog post ..#FotoBESAR Versi 3.31My Profile

    Reply

  12. #FotoBESAR Versi 3.31
    06/11/2013 @ 2:57 am

    […] #FotoBESAR boleh di beli di laman jualan AI MEDIA yang berharga RM260 RM220. Bagi mereka yang nak dapatkan secara percuma boleh menyertai GiveAway yang ditaja oleh AzmanIshak.Com dan TEAM AI MEDIA NETWORK. Syarat penyertaan dan apa yang perlu dilakukan boleh dilihat di halaman http://azmanishak.com/blogger/giveaway-fotobesar-versi-3-31.html. […]

    Reply

  13. Mohd Shubhi
    05/11/2013 @ 3:53 pm

    Insyaallah akan sertai giveaway ni. Memang ada keinginan nak dapatkannya.
    Mohd Shubhi´s last blog post ..Bagaimana nak cari dan dapat pekerjaan untuk para graduanMy Profile

    Reply

  14. namia
    05/11/2013 @ 12:48 pm

    okey dah join pun contest nie …. 🙂

    http://www.namiacinta.com/2013/11/giveaway-fotobesar.html
    namia´s last blog post ..Kisah Minggu Lepas JeMy Profile

    Reply

  15. Nak Giveaway #FotoBesar | Hidup Biar Sedap
    05/11/2013 @ 12:07 pm

    […] Doakan saya menang salah satu daripada 3 hadiah yang ditawarkan.  Teringin nak tukar theme baru.    Sesiapa pun boleh menang template premiun ini, jom kita sertai contest ini di Giveaway Template #FotoBesar […]

    Reply

  16. azman
    05/11/2013 @ 12:02 pm

    Jangan lepaskan peluang, bukan susah pon.
    azman´s last blog post ..Derma Mangsa Kebakaran Flat PKNS Kg KerinchiMy Profile

    Reply

  17. blogger lelaki
    05/11/2013 @ 11:45 am

    insyallah jika ada kesempatan nak join jugak
    blogger lelaki´s last blog post ..Peristiwa Di Bulan MuharramMy Profile

    Reply

  18. wazy
    05/11/2013 @ 11:38 am

    baik,kitaorang akan turut serta giveaway mudah ni
    wazy´s last blog post ..Salam Maal Hijrah 1435HMy Profile

    Reply

  19. titan
    05/11/2013 @ 7:36 am

    emm..ada giveaway dahh rupanya..
    titan´s last blog post ..Keputusan Pemenang Contest – Tulis pasal Pengucapan Awam.My Profile

    Reply

  20. Anarm
    05/11/2013 @ 1:53 am

    Rasa nak join lah.. Aku berkenan dengan theme ni..
    Anarm´s last blog post ..Bajet Terbaik 2014 Untuk Diri dan KeluargaMy Profile

    Reply

  21. reezluv
    04/11/2013 @ 11:58 pm

    mcm minat plak nak join..:D
    reezluv´s last blog post ..10 Entri Terbaik Oktober 2013My Profile

    Reply

  22. MK Kimi
    04/11/2013 @ 11:41 pm

    Menarik ni. Berkenan sgt dgn template ni..insyaAllah akan join nanti.
    MK Kimi´s last blog post ..Nature Trip to Tanjung PiaiMy Profile

    Reply

  23. muktasim
    04/11/2013 @ 11:37 pm

    fuh… memang terbaik la.. untung sapa yang dapat ni.. yang mana belum guna fotoBESAR rugi kalau tak rebut peluang ni.. 🙂
    muktasim´s last blog post ..Galaxy gear diharamkan dalam peperiksaan SPM dan STPMMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/11/2013 @ 11:40 pm

      setelah berbincang bersama crew AI MEDIA NETWORK, dan mereka bersetuju. itupon tak bukak contest ni panjang2. kepada yang berminat, rebut la peluang ni secepat mungkin. lepas dah tutup… kalau tadak orang, maka ianya kembali kepada perniagaan sedia asal. hehehehe

      Reply

Leave a Reply to Affan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge