15 Comments

  1. hanari
    22/07/2014 @ 11:53 am

    Acara yang sangat menyenangkan

    Reply

  2. dayah
    21/07/2014 @ 1:57 pm

    Haha… gmbr last mmg paling win la haha..

    Reply

    • Azman Ishak
      22/07/2014 @ 9:00 am

      hahaha.. jangan gelak kuat2 dayah.. nanti tuan empunya dia mengamuk. hahaha

      Reply

  3. Anwar Abdullah @ Kaio
    19/07/2014 @ 8:51 am

    fuh! lawa-lawa gambar dia? ini mesti pakai fullframe dengan lens 1.2 ni. hehhe! 🙂
    http://www.kaio.my

    Reply

    • Azman Ishak
      19/07/2014 @ 12:02 pm

      eh tadek la… tak mampu nak pakai fullrame. lens 1.2 pon mahal. memang blom mampu dan blom ada keperluan. 😀

      Reply

  4. titan
    18/07/2014 @ 11:09 pm

    macam biasa..

    gambar hang gak yang takde..

    sori tak dapat gi walaupun kena invite kat facebook. hoho..

    ada hal hari tu.

    Reply

    • Azman Ishak
      22/07/2014 @ 9:01 am

      its ok bro. tadek hal.

      p/s: dah gue tangkap gambar orang.. nasib le tadek gambar sendiri.

      Reply

  5. awgmursyidin
    16/07/2014 @ 5:21 am

    lauk mcm menarik..=)

    Reply

  6. Roslan Nazri
    14/07/2014 @ 6:44 pm

    Hahaha ape da sume muke candid n mcm lalok jer aduyai.. Lai lai kurh raye hahahahaha

    Reply

    • Azman Ishak
      22/07/2014 @ 9:01 am

      muke lalok air tembikai dengan kuih raya promosi. bhahaha

      Reply

  7. azwan
    14/07/2014 @ 9:33 am

    tolong jangan tunjuk dengan anak-anak kecik gambar last tu..takut ada yang tak boleh tidur malam..haha…

    Reply

  8. Piratz
    13/07/2014 @ 5:03 pm

    Nasib baik mabuk air tembikai.. kalau mabuk ketum tadi dah parah…

    p/s : sori terlupa..

    Reply

  9. odin88
    13/07/2014 @ 4:46 pm

    Programmer Air Asia tengah stone bukak puasa 😛

    Reply

  10. aman
    13/07/2014 @ 3:59 pm

    Sempat ajak MrKay posing raksasa. Hahahaha.

    Reply

  11. akubiomed
    13/07/2014 @ 3:33 pm

    Gambar akhir tak boleh blah. Mabuk air buah tembikai katanya. Muahahahah

    Reply

Leave a Reply to azwan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge