16 Comments

  1. Fotografi Perkahwinan : Ashrof & Hanisah | AI MEDIA NETWORK
    04/01/2013 @ 5:18 pm

    […]  NOTA: Untuk cerita lanjut, sila klik pada pautan ini […]

    Reply

  2. iAwani
    14/10/2012 @ 12:45 pm

    … tengok gambar-gambar ni, teringat pula gambar perkahwinan sendiri.
    iAwani´s last blog post ..Virus SOPA Merebak Di InternetMy Profile

    Reply

  3. puanbee
    09/10/2012 @ 10:02 pm

    Yeayahh … gambar yang di tunjukkan sikit , tk puas tengok …

    baru dapat masa nak online memandangkan suami dah stabil .. suka theme ni , bersih je .. ringan pun ye …

    tahniah di atas pembuatan theme ni .
    puanbee´s last blog post ..Vertigo , Darah Tinggi dan Strok Di OtakMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      09/10/2012 @ 10:57 pm

      hahaha.. tak boleh la tunjuk semua, nanti tuan empunye diri malu plak. nak bergambar pon malu-malu pengantin.. ni kan plak gambar masuk dalam blog. hahaha.. ini pon dia tak tau tu… senyap-senyap je. but akak ipaq saya is silence reader. dia declare. hahaha

      p/s-1: semoga suami p.bee cepat sembuh ye. amin.

      p/s-2: themes ni masih lagi dalam peringkat ujian. banyak mende nak kene tampal sana sini supaya loading sepantas yang mungkin.

      Reply

  4. kujie
    09/10/2012 @ 4:37 pm

    gambar pengantin bila masa pun nampak manis…
    kalau pengantin tu tak berapa sipu sipu mudah le kerja…kalau sebaliknya, berpeluh juga, kan
    kujie´s last blog post ..Bantu Kamal Affendi Hashim Yang Sakit AVMMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      09/10/2012 @ 9:50 pm

      itu pon jenuh kak jie.. nak suruh bergambar sebelah-sebelah atas katil macam tu sambil baring-baring. hahaha… memang opkos la malu…

      p/s: mereka berkenalan hanya 4 bulan.. tak bercinta.. lepas kawin baru nak bercintan-cintun.. alhamdulillah… selamat akhirnya 😀 pasal tu segan berapak tu

      Reply

  5. Kak Long Mawar Merah
    06/10/2012 @ 10:39 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. Kak Long Mawar Merah
    06/10/2012 @ 10:38 pm

    Theme nampak bersih dan cantik. Gambar pun awesome. Kalau dgn samyang 35mm 1.4f nanti,pasti akan super duper hebat.
    Kak Long Mawar Merah´s last blog post ..DelimaMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2012 @ 11:13 pm

      nantikan result penuh dari samyang ye kak long. hehehhee… buat masa ni tak pergi outing lagi 😀

      Reply

  7. mohd luthfi
    06/10/2012 @ 12:06 am

    serius..
    cantik… aku suka kombinasi warna
    mohd luthfi´s last blog post ..Transit di DubaiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      06/10/2012 @ 1:14 am

      terima kasih luth atas support anda. skang ni masih lagi betulkan bugs 2 3 perkara. saje buat live run dulu.

      Reply

  8. MyJourneyMyPhoto
    04/10/2012 @ 10:47 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  9. MyJourneyMyPhoto
    04/10/2012 @ 10:45 pm

    bila la nak dapat tengok review samyang ni 🙂
    lagi satu, bila nak menembak sama2 lagik nih?

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/10/2012 @ 10:52 pm

      tu la bang… reason dia.. bila kita nak nembak ni? nak carik retih la lepas ni. geram nengok 35mm ni.. sekali sekala je dapat petik. tak dan nak warmup ni.. hahhaa.. nanti free time hujung minggu, roger me please…

      Reply

  10. Mohd Isa
    04/10/2012 @ 7:53 am

    gila awesome theme tu, nak2. haha…responsive gak ke?
    Mohd Isa´s last blog post ..Wordless Wednesday – DigodamMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge