13 Comments

  1. wildan
    18/03/2015 @ 2:58 pm

    B ukankah di taman anggrek, seharusnya banyak [emandangan yang bagus2
    wildan´s last blog post ..Perbaikan Kulit Malam HariMy Profile

    Reply

  2. hafidz
    16/02/2012 @ 11:31 am

    fuyooo…
    kemain lagi snap gambar pengunjung-pengunjung disana huhu 😛
    hafidz´s last blog post ..Wordless Wednesday – Kijang EmasMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 11:38 am

      hehee… itu biaser bro.

      Reply

  3. yanmie
    16/02/2012 @ 9:57 am

    Salam, ohhhh tengok gambar ni membuatkan kakyan rasa nak pi outing hahaha tapi suami bizi, takpelah bila2 masa jelah nanti kehkehkeh.

    Roslan nak slim pulak 😀
    yanmie´s last blog post ..Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah HatiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 10:52 am

      hehehe.. kene paham antara minat, hobi, tanggung-jawab dan jugak kepentngan lain. tak bleh ikut hati kita je. ada kalanya saya terpaksa lepaskan peluang demi untuk family. 😀 itu sebenarnya “gambar” yang paling bermakna.

      Reply

      • yanmie
        16/02/2012 @ 11:34 am

        betul setuju sangat 😀
        yanmie´s last blog post ..Hoyeahh Dah Ada Lense 75-300mm Untuk Buah HatiMy Profile

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          16/02/2012 @ 11:38 am

          nanti kalau ade masa.. kita ngeteh bersama keluarga. blajar teknik asas yang mungkin tercicir sambil-sambil refresh balik apa yang dah kita tau 😀

          Reply

  4. Long
    14/02/2012 @ 3:28 pm

    Cantik la foto kat KLCC tu…x pernah smpi sana pn tp utk amik foto candid mesti cantik dengan suasana org ramai..nti amik la lagi foto yg cantik2…

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 10:53 am

      orang ramai… photog pon ramai… so bleh lawan menembak dan tertembak. sapa kantoi… so dapat la masuk blog. kekekeke

      Reply

  5. KNizam
    14/02/2012 @ 12:09 pm

    whoa rugi la x dapat pergi. dah lama x mengeteh ngan hang. jom PhotoWalk ke hehe 🙂
    KNizam´s last blog post ..Hiking Nurpur Village ke Chila Gah Bari Imam Cave | Margalla Hill, Islamabad, PakistanMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 10:55 am

      hang tu kalau ajak photog.. ajak pegi kat ISB. dah la aku takut nak naik kapal terbang… photog dekat-dekat umah aku ke… taman melati ke.. kan senang.. naik motor pon bleh sampai

      Reply

  6. ejam
    13/02/2012 @ 9:00 pm

    Terima kasih man sebab bagi aku tumpang lepak kat rumah kau.
    Amirul seronok btol bila ada org datang rumah, rasa macam dah kenal lama jer.

    Aku tak berkesempatan nak update blog lagi, gambar pun masih dalam kamera.
    Keletihan semalam pun belum hilang lagi.
    InsyaAllah dalam minggu ni juga akan update untuk elakkan hilang panasnya story tu.

    Nampak gemuk juga aku dalam gambar tu walaupun telah posing dgn teknik “nampak kurus”…haha
    ejam´s last blog post ..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/02/2012 @ 10:57 am

      same same 😀 amirul suke orang datang rumah. padahal bukan tak pernah bawak dia jenjalan… bebudak macam tu la ejam… kalau oang datang… suke tegedik-gedik tunjuk perangai dia. ehehe…

      NOTA: Hang memang dah gemuk… bukan nampak gemuk je hahaha

      Reply

Leave a Reply to hafidz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge