27 Comments

  1. Azman Ishak
    05/11/2009 @ 5:30 pm

    hadoi ai.. back link tak bleh blah siot.
    citer *** muahaha… itu yang aku agak curiga
    dari tadi tuh

    Reply

  2. Azman Ishak
    05/11/2009 @ 3:39 pm

    concate tuh mende weh.. aku google
    tak paham pon. hahaha…

    so kirenye yang roslan dah jadi la eh?
    sungguh success. thanks fiona~ :sengeh:

    Reply

  3. Roslan Nazri
    05/11/2009 @ 3:26 pm

    than to fiona btw..tu la ko banyak sgt concate..sebut betoi2..kong..ket..kah3.. :lawak-gile:

    Reply

  4. IcedNyior
    05/11/2009 @ 3:13 pm

    ko nyer byk sgt concate 😛

    anyway, Roslan nyer dah jadi tp post dia semua pendek so tak nampak. Post lama yg panjang baru ada

    Reply

  5. Azman Ishak
    05/11/2009 @ 3:05 pm

    :wek: same la macam aku.. aku buat pon
    die auto jadi read more. kire code tuh dah betoi la
    kan???

    :kompius: tapi masalahnye kenapa kat blog depa tak jadi eh?

    Reply

  6. IcedNyior
    05/11/2009 @ 1:30 pm

    Reply

  7. abrar
    04/11/2009 @ 9:26 pm

    lama seh tak datang sini.. nantikan kemunculan theme dariku bulan 12 nanti..hehehe.Good work bro.

    Reply

  8. hanc
    04/11/2009 @ 4:01 pm

    hahahahaahah~~ masih tak faham ape2~~ :wek:

    Reply

  9. Azman Ishak
    04/11/2009 @ 11:26 am

    hahaha… ape kes CSS dengan jepun plak?
    kompius neh.. themes ni aku just edit sikit sangat.
    tak banyak pon change~ :sengeh:

    Reply

  10. Azman Ishak
    04/11/2009 @ 11:25 am

    erm… ye ke? alahai.. nanti kite check
    malam besok eh~ :wek:

    Reply

  11. luthtextile
    04/11/2009 @ 10:48 am

    orang terer memang macam ni.. jangan jadi macam orang lain, jepun buat moto tayar dua, naik 1 tayar ja.. hahhaa..

    erm.. lawa theme nih selepas diedit.. :segan: :segan:

    Reply

  12. topo
    04/11/2009 @ 2:09 am

    css-ripper? hohoho tu kegemaran aku diwaktu lapang tu.. hahaha

    Reply

  13. Roslan Nazri
    04/11/2009 @ 1:23 am

    haha arigato gozaimasu… :bagus:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge