14 Comments

  1. Asyrof Asri
    07/05/2013 @ 8:40 am

    Saya teringin nak pegang dan guna DSLR.

    Moga mudah picture saya di blog nampak cool. ­čÖé

    Reply

  2. sharafie
    11/01/2013 @ 2:45 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. sharafie
    11/01/2013 @ 2:45 am

    dah jadi salah satu tutorial laptop..tapi gambar tutorial ni..pergh!!mantap..tapi saya guna Asus je..
    sharafie┬┤s last blog post ..Blog AutoPilot Punya KisahMy Profile

    Reply

  4. izwanyusof
    10/01/2013 @ 3:15 pm

    kadang2 jadi gak camtu..
    mem card masuk kat laptop,edit2 pastu lupa nak kuar kan..
    capai kamera mem card takde,rasa hidup tak berguna giler.. haha
    izwanyusof┬┤s last blog post ..Ambang 2013, Setahun Di 2012My Profile

    Reply

  5. Mus
    10/01/2013 @ 1:15 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. muktasim
    06/01/2013 @ 9:41 am

    hehe.. memang serba boleh la bro azman ni.. terbaik..
    muktasim┬┤s last blog post ..Penerbangan Percuma AirAsia – Program Integrasi 1MalaysiaMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/01/2013 @ 5:11 pm

      erk… bukan serbe boleh bro. ni memang tugas rasmi kat pejabat. hehehe..

      Reply

  7. azman
    04/01/2013 @ 12:17 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. ejam
    04/01/2013 @ 9:41 am

    Aku pun pernah berurusan dgn Dell sbb motherboard laptop bekas bos dulu rosak slps sebulan beli online. Dlm beberapa hari jer org Dell dtg bwk sebiji motherboard baru.
    Terbaik juga Dell ni jg customer dia.

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/01/2013 @ 10:48 am

      memang betul ejam. dell support memang aku kata terbaek jugak la setakat ni. tapiii… ade satu tu, hampeh jugak. brand lain… tensi aku. padahal, satu cawangan. hehehe

      Reply

  9. life4hire
    04/01/2013 @ 2:37 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. life4hire
    04/01/2013 @ 2:36 am

    dell support utk enterprise mmg terbaik…
    ari ni aku report…esok dh terpacak kat rumah aku utk repair laptop…haha
    life4hire┬┤s last blog post ..iThankYou SJ : Steve Jobs career infographicMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      04/01/2013 @ 9:32 am

      tau tak pe.. dell memang terbaek ar.. tapi, apesal dia datang rumah hang plak.. bukan datang opis ke? konpius!!!!

      Reply

  11. MyJourneyMyPhoto
    04/01/2013 @ 12:39 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

Leave a Reply to azman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge