Awal pagi dah dapat email dari blog ni kalau ada orang komen. Email tu terus masuk ke telefon bimbit. Gileee glamour mengalahkan artis. Tak kesah la orang cakap ape pon… alang-alang saya dah pakai pakej tanpa-had… blasah jer la. Tak perlu risau. Owh owh owh… berbalik pada cerita terima kasih pada pagi ni… sekali lagi tips dari rakan komentar/pembaca pasal “Tak Perlu Paksa Bagi Password”

Rasanya semua orang tau kot… atau mungkin yang masih tercangang-cangang paksa orang lain bagi password? Ada tak??? Tak tau macam mana nak dapatkan pasword dari pelayar web? Haaaa… hari ni rakan kita berdua kat atas tu ada share tips dalam ruangan komen yang lepas lagi mudah, cepat dimasak dan sedap dimakan!. Jom tengok.

Ini tips dari @carnine9

aahhh… yang ini plak tips dari @affanruslan. Sebenarnya sama ja.. cuma panjang skit

 

Sila klik pada imej untuk pembesaran

Pergi ke Tools –> Page Info –> Security (Tab) –> View Saved Password. #Gangg…

 

Nota: Tak semestinya kita duduk dalam bahagian IT… serba serbi pasal IT kita tau. Saya sendiri pon tak tau macam mana nak clamp CAT5 cable. Awak tau??? +__+ Banyak lagi perkara lain yang saya nak kene amik tau. Bab clamp CAT5 cable tu.. kite serahkan pada bahagian teknisyen sudah!!! Tapi… kerja biar la nampak smart walaupon di ambil sebagai bahan bukti kan 😀

Nota2: Tiada sebarang unsur hasutan dalam catatan ini. Walau awak semak 100 kali pon…. memang takkan jumpa!