38 Comments

  1. akubiomed
    21/03/2013 @ 11:37 am

    Chewah, kucing meneman Man membidik. 🙂

    Reply

  2. Pondok Papan
    20/03/2013 @ 12:35 pm

    Bro, pakai camera canon 1100d ke?cantik…
    Pondok Papan´s last blog post ..Buat Duit Melalui Program Jobdirumah – Part 5My Profile

    Reply

  3. MyJourneyMyPhoto
    19/03/2013 @ 10:15 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  4. wandisini
    18/03/2013 @ 11:08 pm

    korang teramik gambar informer sultan sulu kot.haha..
    wandisini´s last blog post ..Google Reader Tamat Perkhidmatan 1 July 2013My Profile

    Reply

  5. wazy
    18/03/2013 @ 5:37 pm

    comel awek bro Azman Ismail tu,,,hehe
    wazy´s last blog post ..Teknik Jerat Jualan – Pemasaran Facebook EfektifMy Profile

    Reply

  6. Mus
    18/03/2013 @ 12:59 pm

    memang mantap bokeh tu bro..
    Mus´s last blog post ..Gambar Newborn, Nufail Berumur 1 MingguMy Profile

    Reply

  7. eyriqazz
    18/03/2013 @ 11:07 am

    Suka gambar teksi tu..Nanti kalau dah rembat DSLR, bolehla berguru ngan azmanishak ni..

    P.s : Bila nak buat seminar fotographi?Tentu ramai yang berminat nak join kalau kena harganya…
    eyriqazz´s last blog post ..Quran Pen Digital Reader MurahMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 10:16 pm

      sedang berkira-kira jugak bro. kalau permintaan ramai, insyaallah akan bukak kelas. harga kawan-kawan je. modal lepas duit minyak.

      ps: rasa macam tak berapa nak layak je jadi cikgu photog ni. tapi permintaan setakat ni dah ramai.

      Reply

  8. staibaqhang
    18/03/2013 @ 8:54 am

    bila la aku boleh nak outing panning
    staibaqhang´s last blog post ..Fotografi perkahwinan – Hanif dan Zubaidah (PhotoVillage Studio)My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 10:18 pm

      nanti dah panning.. jangan lupa tag aku taw. hahaha.. sekali sekala, nak gak layan artwork kawan-kawan.

      Reply

  9. staibaqhang
    18/03/2013 @ 8:52 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. KiD
    18/03/2013 @ 3:11 am

    haaaaaa… tu laaaa sampai berembun.. orang mesti bajet wartawan nyer.. mujor laaa bukan mat rempit
    KiD´s last blog post ..Shooting VideoMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 10:19 pm

      dia bajed ni mesti ade karamsingh walia la ni.. gile muka cuak jumpe kita orang sambil soal macam tak puas hati.. suspek sungguh.

      Reply

  11. titan
    17/03/2013 @ 9:25 pm

    rajin korang gi menembak malam-malam ye.
    titan´s last blog post ..Sudah boleh login dahh..My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 12:51 am

      aku nak tunggu en titan plak lepas ni. bile tah boleh outing together-gether.

      Reply

  12. Dawaihati
    17/03/2013 @ 1:43 pm

    Memang best la, bila cari gambar di malam hari dengan gadget yang canggih. Hasilnya pun akan bagus pula
    Dawaihati´s last blog post ..Line Breaks Twitter Fitur Untuk Puisi SingkatMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 10:19 pm

      ya betoi bang. hobi yang perlukan ketenangan dan memberi ketenangan. hehehe..

      Reply

  13. hafiz
    17/03/2013 @ 12:27 pm

    memang terbaiklah hasilnya…kena belajar ni..

    Reply

  14. Izwan
    17/03/2013 @ 9:57 am

    peh bokeh gambar 1st,mantap seh..
    brader naik motor tu ingat kena speed trap ke ape. haha
    Izwan´s last blog post ..Dah Nak Habis Belajar Ke?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      18/03/2013 @ 10:20 pm

      tang bokeh tu pasal f1.4 amik maximum aperture samyang 35mm hehehe

      ps: brader tu suspek semacam ah. kalut betul.

      Reply

  15. Ladfe Amir
    16/03/2013 @ 2:18 pm

    teringin gak nak tangkap gambar mcmni tapi tak de kamera. yg ada cuma Samsung Galaxy S3
    Ladfe Amir´s last blog post ..Saham Naik LagiMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/03/2013 @ 3:33 pm

      ada je camera apps yang bole acting like dSLR. boleh buat slow shutter speed dan sebagainye. kene carik kat google play.

      Reply

  16. hazman aka species1980
    16/03/2013 @ 2:11 pm

    Tu diaaa… pasangan SKODENG WAKTU MALAM yang kian aktif setiap minggu….hahahaha
    hazman aka species1980´s last blog post ..Menu MAKAN TENGAHARI yang simple tapi SEDAP !!!!My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/03/2013 @ 3:34 pm

      hahaha oleh sebab dia gian.. gua ok je bro. since dekat dgn rumah. nak balik pon senang. maklum la.. aku ade anak kecik. nak outing malam-malam kalau jauh sangat.. risau plak tinggal wife dengan anak-anak tu.

      Reply

  17. staibaqhang
    16/03/2013 @ 11:50 am

    Ok dah ni… Panning mmg susah nak dpt… Tambah2 bila gelap… Dpt pening banyak… Ekekek
    staibaqhang´s last blog post ..Sunset yang menenangkan jiwaMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/03/2013 @ 3:35 pm

      taw tak pa.. dah naik pening haku hejaih baqhangg.. dah la plak… aku lupa bawak kitlense. kat kamera aku duk bubuh manual lens. memang jenuh la.

      Reply

  18. mijie
    16/03/2013 @ 11:38 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  19. azman
    16/03/2013 @ 11:23 am

    Gian woo hahahaha………belajar selagi ada partner yg sudi berembun memalam buta :)Yup lain kali kena siang kalau nak main panning nih hehehehe
    azman´s last blog post ..Menembak Malam HariMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/03/2013 @ 3:36 pm

      nanti kita pi outing kat taman burung plak la. bawak family. tapi, tak larat nak kepung anak la.. dok kuat berlari sana sini. konfem sekeping gambar pon tak dapat nanti. hahaha

      Reply

  20. ejam
    16/03/2013 @ 11:19 am

    wah besar btol gambar kau letak.
    nasib baik tidak berlaku kejadian tumbuk menumbukkan, biasalah orang mesti rasa semacamkan bila ada orang lain ambil gambar tiba-tiba.

    smart dah tu gambar kau ambil, warnanya jelas dan cantik.
    ejam´s last blog post ..Mari Berkursus di Kolej Komuniti – Pembangunan Blog.My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      16/03/2013 @ 3:38 pm

      nama pon template foto besar.. kekekeke.. template ni kalau aku select kategori fotobesar, maka dia akan load template bigpicture jadi single column kat atas.. kendian komen semua kat bawah tak campur.

      p/s: brader tu tah hape-hape muke cuak macam baru lepas spedo jer muka cuak jumpe kiteorang sambil tak puas hati.

      Reply

  21. Oneblogsocial
    16/03/2013 @ 11:18 am

    Aduhai…,Manjanya si kucing.
    Oneblogsocial´s last blog post ..PC Dan HostingMy Profile

    Reply

Leave a Reply to eyriqazz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge