19 Comments

  1. akubiomed
    21/03/2013 @ 11:37 am

    Bro selalu kena pedih hulu hati ker? Ini mesti makan tidak mengikut jadual.
    akubiomed´s last blog post ..Wordless Wednesday – Tribute Lahad DatuMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      21/03/2013 @ 11:41 am

      mungkin gak la bro. tapi pagi dgn thari, makan memang ontime. cuma malam la kadang-kadang lewat. sebab travel dari sg buloh ke pj then balik ke kl. makan malam pon lewat sudah.

      Reply

  2. wazy
    18/03/2013 @ 5:35 pm

    Nak cuba la ubat sakit hati ni
    wazy´s last blog post ..Teknik Jerat Jualan – Pemasaran Facebook EfektifMy Profile

    Reply

  3. ohcikgu
    16/03/2013 @ 2:07 am

    jarang guna gaviscon nih..
    ohcikgu´s last blog post ..Ala cikgu, nak main bolaaaaaa!!My Profile

    Reply

  4. Zarul Umbrella
    15/03/2013 @ 6:19 pm

    hahaha terbaek
    Zarul Umbrella´s last blog post ..Lawak Ke Der 2 – Lawak HabisMy Profile

    Reply

  5. staibaqhang
    14/03/2013 @ 10:12 am

    aku guna masa sesak nafas hari tu sebab ulu hati rasa tak syioq…
    staibaqhang´s last blog post ..Jalan-jalan cari makan – Pasar Malam Balik PulauMy Profile

    Reply

  6. Mus
    14/03/2013 @ 8:54 am

    saya jarang dah sakit hati.. kena elak minum 3-in-1
    Mus´s last blog post ..Nikon 18-35mm f/3.5-4.5G ED AF-S NIKKOR Lens (RM2,050.00)My Profile

    Reply

  7. Mus
    14/03/2013 @ 8:52 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  8. Anarm
    13/03/2013 @ 4:22 pm

    Nak kena beli jugak ni. Aku pun tgh sakit hati..
    Anarm´s last blog post ..Gempak 50?My Profile

    Reply

  9. Anarm
    13/03/2013 @ 2:40 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. hafiz
    13/03/2013 @ 2:39 pm

    rasa macam minum eno kan…
    hafiz´s last blog post ..Wordless Wednesday #20 : Gaya berposingMy Profile

    Reply

  11. Natasya Liyana
    13/03/2013 @ 1:49 pm

    kdng2 cm a berkesan jer gaviscon ni, n rse dy plik sgt hehe mungkin lidah lain kowt
    Natasya Liyana´s last blog post ..Is Managed Web Hosting Right for You?My Profile

    Reply

  12. hafizmd
    13/03/2013 @ 1:30 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  13. hafizmd
    13/03/2013 @ 1:30 pm

    Sakit sebab hati oklah..kalau sakit hati sbb orang?hehe
    hafizmd´s last blog post ..Wordless Wednesday #34 Titan Lagi?My Profile

    Reply

  14. Oneblogsocial
    13/03/2013 @ 8:11 am

    Komputer sahaja yang jadi obat bagi saya
    Oneblogsocial´s last blog post ..Get Malaysian Business OnlineMy Profile

    Reply

  15. Datin Tyka
    13/03/2013 @ 12:42 am

    tak pernah cuba..
    tapi kawan selalu je guna… nampak la jugak bagusnya
    Datin Tyka´s last blog post ..Trademark Datin TykaMy Profile

    Reply

  16. KiD
    13/03/2013 @ 12:42 am

    oooooo… Henpon HTC sahaja yang boleh ubat sakit hati… ermmmm
    KiD´s last blog post ..Motivasi Harian Fazley YaakobMy Profile

    Reply

  17. sweetkurma
    13/03/2013 @ 12:39 am

    memang cepat jer lega nya hihi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge