28 Comments

  1. Ops Burung Turki – Taman Burung Kuala Lumpur - ERATUKU
    29/06/2018 @ 12:05 pm

    […] 2 : Stai bak hang, abang baju hijau tu macam M.Nasir masa muda!. Kamera dia besar […]

    Reply

  2. Ops Burung Turki -Taman Burung Kuala Lumpur | azmanisma.com
    08/04/2013 @ 9:17 am

    […] 2 : Stai bak hang,abg baju hijau tu macam M.Nasir masa muda!.Kamera dia besaq […]

    Reply

  3. Izwan
    08/04/2013 @ 2:40 am

    terbaik!
    detail naik habis.. cepat sket post gambar2.. hehehe
    Izwan´s last blog post ..Waspada Geng Scammer Gores dan Menang!My Profile

    Reply

  4. titan
    08/04/2013 @ 1:20 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. Mus
    08/04/2013 @ 12:22 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  6. Mus
    08/04/2013 @ 12:21 am

    Burung Turki? menarik bunyinya.. 😛
    Mus´s last blog post ..‘Menembak’ Anak, Dah Tak Ada Kerja LainMy Profile

    Reply

  7. Norfanil
    07/04/2013 @ 9:56 pm

    terbaikk!!!..
    burung pun padai posing.. hehe
    Norfanil´s last blog post ..Kes Hutang Keropok Sukaramai RM148, 000, .. Upah PeguamMy Profile

    Reply

  8. KiD
    07/04/2013 @ 9:00 pm

    waaahhhh…. KL bird park.. tempat jalan2 sekeluarga. best ke sana tapi kena spare mineral. cuaca panas dan sangat luas. burung2 best.. burung ape? burung murai.. burung ape? burung muraaaii
    KiD´s last blog post ..Cek ke 19 dari NuffnangMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      08/04/2013 @ 9:17 am

      kalau motif nak pergi menembak… memang tak dapek nak bawak anak. jawab dia memang tak jadi ambik gambar la. hahaha…

      Reply

  9. Kujie
    07/04/2013 @ 7:58 pm

    ooooooooooooo… akhirnya tau juga jalan pi Taman Burung tu…miahhahahahaha…!!!
    Kujie´s last blog post ..Cara Mudah Buat Gambar Animated Gif PhotoscapeMy Profile

    Reply

  10. staibaqhang
    07/04/2013 @ 7:40 pm

    lagi lagi.. kami nak lagi…
    staibaqhang´s last blog post ..Lightroom untuk edit LandscapeMy Profile

    Reply

  11. staibaqhang
    07/04/2013 @ 7:37 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  12. MK Kimi
    07/04/2013 @ 7:21 pm

    tak sabar nk tgu next entri lepas warm-up ni. sure byk “peluh”.hehe
    MK Kimi´s last blog post ..Kau Peduli?My Profile

    Reply

  13. azmam
    07/04/2013 @ 7:21 pm

    untung la burung tu…nyerah diri depan lens hahahha…
    azmam´s last blog post ..Potong Pendek Jangan BotakMy Profile

    Reply

  14. ajumohit
    07/04/2013 @ 7:18 pm

    emmm serius cantik gambar ni
    ajumohit´s last blog post ..Sinopsis Drama Cinta Jangan Pergi TV9My Profile

    Reply

  15. akubiomed
    07/04/2013 @ 6:57 pm

    Ada hajat nak pergi tetapi jiran-jiran ber negatif feedback.
    akubiomed´s last blog post ..Gelagat baby Aslah selepas minum Milo aisMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge