23 Comments

  1. options differs
    09/05/2015 @ 4:51 pm

    Thank you for every other excellent article. Where else may just anyone get that type
    of information in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and
    I’m on the search for such information.
    options differs´s last blog post ..options differsMy Profile

    Reply

  2. afif
    14/04/2013 @ 11:48 pm

    lepas pergi blog bro akubiomed..singgah pulak sini..memang penuh dengan gambar2 lawa dan cerita photograf..seronok bacca..walaupun xberapa tau..haa
    afif´s last blog post ..Bentuk Sikap Jujur Dengan Rm20My Profile

    Reply

  3. ohcikgu
    14/04/2013 @ 8:02 pm

    burung turki? kali pertama dengar ni.

    Reply

  4. Mus
    14/04/2013 @ 5:52 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. Hairul Azni
    13/04/2013 @ 10:12 am

    Cantik gambar merak..
    Hairul Azni´s last blog post ..Bermain Dengan BokehMy Profile

    Reply

  6. Mus
    12/04/2013 @ 11:30 pm

    smart bro.. bokeh meleleh..
    Mus´s last blog post ..Lagi Gambar Selepas Ops Daulat Di Lahad DatuMy Profile

    Reply

  7. muktasim
    09/04/2013 @ 9:31 pm

    terbaik… lama dah tak menembak burung ni.. kalau di penang kami akan ke pulau burung, nibung tebal.. di situ wild life la.. bukan dlm sangkar.. tapi beribu burung ada.. 🙂
    muktasim´s last blog post ..Tarikh PRU 13 dan Penamaan Calon di umum esokMy Profile

    Reply

  8. titan
    09/04/2013 @ 1:17 pm

    pehh..lawa.lawa…
    titan´s last blog post ..Johan Parody Shae – Sayang ABPBH2013My Profile

    Reply

  9. titan
    09/04/2013 @ 1:15 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  10. Zulhilmi Zainudin
    09/04/2013 @ 10:51 am

    Burung turki warna biru tu cantik. Eh.
    Zulhilmi Zainudin´s last blog post ..(VIDEO) Pengorbanan Seorang Ayah Untuk Anaknya Yang ‘Buta’My Profile

    Reply

  11. MyJourneyMyPhoto
    08/04/2013 @ 4:01 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  12. Teknik Cropping Gambar : Stai Baq Hang
    08/04/2013 @ 3:47 pm

    […] menggunakan gambar sahabat kita yang baru balik dari memburung di Taman Burung Kuala Lumpur. Gambar ini diambil dengan izin. Tiada […]

    Reply

  13. hazman aka species1980
    08/04/2013 @ 2:59 pm

    Kalau time pertunjukan burung aku suka kalau dapat amik gambar helang GRAB daging yang penonton pegang….tapi skil still beginner so gambar blur jee… huhuhu
    hazman aka species1980´s last blog post ..Gambar PAPARAZZI Rozita Che Wan di Anugerah Bintang Popular 2012My Profile

    Reply

  14. Denaihati
    08/04/2013 @ 1:46 pm

    puas tengok gambar bro, yg tak boleh tahan ada 3 keping gambar burung turki warna biru…he he..
    Denaihati´s last blog post ..Projek T-Shirt Denaihati NetworkMy Profile

    Reply

  15. jal
    08/04/2013 @ 12:32 pm

    Style belaka gambarnya..

    Reply

  16. wandisini
    08/04/2013 @ 12:26 pm

    i like burung Swedish !
    wandisini´s last blog post ..Kerajaan Sementara MalaysiaMy Profile

    Reply

  17. akubiomed
    08/04/2013 @ 12:17 pm

    Wah untung dapat ambil burung merak yang tengah kembang. Kalau sesetengah tempat togel.
    akubiomed´s last blog post ..Peti sejuk Mitsubishi Electric L4Grande direka untuk keluarga besarMy Profile

    Reply

  18. azman
    08/04/2013 @ 12:08 pm

    Tua bukan sebarang tua,halia tua banyak hasiat nya hahaha….Burung yang dok bersusun tu jeles sungguh tgk.Burung Turki bukan musim dia kot,sebab tu tak ada semalam.

    Eh gambak itik mana?
    azman´s last blog post ..Ops Burung Turki – Taman Burung Kuala LumpurMy Profile

    Reply

  19. hatiputera
    08/04/2013 @ 11:38 am

    Nasib baik saya jauh ke selatan .kalau tidak nak jugak pergi menembak dengan bro sambil belajar.
    hatiputera´s last blog post ..Jalan-Jalan Ke Bukit Gambang Water ParkMy Profile

    Reply

  20. staibaqhang
    08/04/2013 @ 11:30 am

    Wah… Aku suka tgk hasil hang shot. Nanti kalau rajin aku try recrop balik beberapa gambar yang aku rasa ada potensi untuk jadi shot terbaik hang untuk entry ni…. Best….
    staibaqhang´s last blog post ..Lightroom untuk edit LandscapeMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge