17 Comments

  1. titan
    16/05/2013 @ 9:22 pm

    best la korang. rajin menembak.
    titan´s last blog post ..Tanya gua 3 soalan.My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/05/2013 @ 9:36 am

      tunggu cikgu titan plak lepas ni kot kot dia nak jadi model aku. hahaha… harap2 lense tak retak la masa aku ambik gambar dia nanti lulz~

      Reply

  2. titan
    16/05/2013 @ 9:21 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. cikgu naman
    15/05/2013 @ 1:24 am

    fuh..terbaeklah silhoutte!
    cikgu naman´s last blog post ..WW- Sekarang Macam² AdaMy Profile

    Reply

  4. Mus
    14/05/2013 @ 11:55 pm

    bestlah korang boleh menembak bersama..
    Mus´s last blog post ..Cuba-Cuba Effect Miniature Secara Terus Dari Kamera Nikon D7000My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/05/2013 @ 1:37 am

      hehehe… ini je la yang mampu kami buat. nak pergi masuk tempat menarik… dibaca memang kene bayar. jadi carik alternatif free ahahaha

      Reply

  5. yanmie
    13/05/2013 @ 2:56 pm

    Salam,

    Dalam video tu nanti ada tak yang amik gambar meniarap? heheee
    yanmie´s last blog post ..Drama Teduhan Kasih Akasia TV3My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/05/2013 @ 1:38 am

      hahaha, tak tau la kak yan. si azwan yang mengambik secara candid. habis la kene trolling nanti.

      Reply

  6. hafiz
    13/05/2013 @ 2:53 pm

    memang penuh skill…terbaik
    hafiz´s last blog post ..Buat duit dengan JobdirumahMy Profile

    Reply

  7. staibaqhang
    13/05/2013 @ 2:47 pm

    wah… silhoutte yang baik…
    staibaqhang´s last blog post ..Slow Shutter Photography Atau Long ExposureMy Profile

    Reply

  8. akulens
    13/05/2013 @ 12:22 pm

    Tiba-tiba semangat patriotik hadir. 🙂
    akulens´s last blog post ..Kuala Lumpur Railway StationMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      15/05/2013 @ 1:40 am

      semangat berkobar-kobar pasal dengar lagu barisan kita kot masa shooting itu hari. 😀

      Reply

  9. wandisini
    13/05/2013 @ 12:16 pm

    video eh?!…tak banyak shot lah..
    aku kena campur sikit output dari kamera kalian semua…
    tunggu…
    wandisini´s last blog post ..Hati-hati Menerima BeritaMy Profile

    Reply

Leave a Reply to cikgu naman Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge