18 Comments

  1. Mazni Azmi
    18/07/2014 @ 12:13 pm

    Dah jadi trend kan.. orang cantik buat sendiri koleksi fesyen tudung terkini.

    Heliza helmi pun dah keluarkan sendiri koleksi tudungnya

    Reply

  2. akubiomed
    28/12/2013 @ 11:53 pm

    Warna agak warm mungkin kena ubat white balance bagi cool sikit. Sekadar pendapat.

    Reply

  3. hazman aka species1980
    28/12/2013 @ 11:21 am

    Skang nie founder je jadi model tudung kan…. btw kat bangi memang banyak giler kedai dan butik tudung nie…..
    hazman aka species1980´s last blog post ..HAZMANFADZIL.COM masuk suratkhabar KOSMO !My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      28/12/2013 @ 11:00 pm

      haah betul tu bro. tapi mujur la lokasi dia senang nak jumpe

      Reply

  4. Wan Zaki
    27/12/2013 @ 6:47 am

    Jutaan terima kasih kepada Tuan Azman & Azwan kerana sudi datang pada hari tersebut. 🙂

    Reply

    • Azman Ishak
      27/12/2013 @ 11:52 am

      Terima kasih jugak tuan untuk ole-oleh dibawa pulang. layanan istimewa untuk media dan tetamu. TERBAEK!

      Reply

  5. Mus
    27/12/2013 @ 2:06 am

    persaingan baik dalam industri pakaian muslimah..
    harap harganya mampumilik..

    gambar mmg superb bro..
    Mus´s last blog post ..Fujifilm X-E1 Digital Camera Kit (Christmas Promotion)My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      27/12/2013 @ 11:53 am

      terima kasih encik mus. gambar pon ada adjust sikit. sebab keadaan memang cerah ya amat, sampaikan over exposed. banyak yang kene edit.

      Reply

  6. titan
    26/12/2013 @ 8:05 pm

    gambar memang cantek habis.
    titan´s last blog post ..Hobbit, Ronin 47, Jiran sebelah dan Hanis.My Profile

    Reply

  7. fotocantik
    26/12/2013 @ 5:14 pm

    Dah dekat dengan tempat kawe tuh.

    Tapi tak pernah sampai lagi bangi gateway ni..haha
    fotocantik´s last blog post ..Gambar² Dari Ninetologi U9Z1My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      28/12/2013 @ 11:01 pm

      adeiii macam mane ni? hahaha kalau nak ikutkan, jika tiada keperluan, saya pon mungkin tak kesana. tapi sebab ade tugas, jadi kene redah la jugak. 😀

      Reply

  8. ejam
    26/12/2013 @ 4:42 pm

    menarik juga design tudung yang diorg buat..
    nanti nak intai2 website mereka pula..
    gambar yang kau ambil jelas dan terang sekali…syabas.
    ejam´s last blog post ..Hubungi SKMM Program GMBO Untuk Tanya Status.My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      27/12/2013 @ 11:57 am

      terima kasih ejam. ade gak gambar yang fail. ada yang perlu diperbaiki. maklom la, sejak ada iporn ni. hahaha.. dslr pon jarang nak belek. hahaha

      Reply

  9. Izwan
    26/12/2013 @ 4:39 pm

    comel2. haha.
    1st picture tu compo best. mesin cashier to pun masuk skali skali pandang macam ganggu, tapi ada wording welcome tu jelita sara. tepat!
    Izwan´s last blog post ..Ekslusif Powerbank Pineng PN903 Original Untuk Anda!My Profile

    Reply

    • Azman Ishak
      27/12/2013 @ 11:56 am

      hahaha… aku memang suke buat signature photography macam tu.

      Reply

  10. Azman Ismail
    26/12/2013 @ 4:30 pm

    Terbaek!
    Azman Ismail´s last blog post ..Muat Turun Waktu Solat Kuala Lumpur PutrajayaMy Profile

    Reply

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge