18 Comments

  1. hazman aka species1980
    23/03/2013 @ 10:21 am

    panjang giler hos getah tue….semoga lepas nie air melimpah ruah sampai boleh bukak car wash ( gurau2x.. )
    hazman aka species1980´s last blog post ..Gambar Kumpulan U KISS di TWIN TOWERS @LIVE 2013 CONCERTMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/03/2013 @ 10:36 am

      air dah ade dah bro. lega kot… kalau tadek air, memang payah la. anak2 still kecik2 lagi. kalau dah besor, bley la suruh pergi petronas kalau nak berak. kah kah kah.

      Reply

  2. titan
    23/03/2013 @ 5:26 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  3. itdecade
    22/03/2013 @ 11:53 pm

    Mantap tu gambar…amik dr atas…susah nk paham gambr tu kalau skali tgk..hehe

    Reply

  4. Mus
    22/03/2013 @ 11:36 am

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  5. staibaqhang
    21/03/2013 @ 5:07 pm

    mana posting hari ni…. 3 kali melawat tarak cerita… ekekekke
    staibaqhang´s last blog post ..Sunrise Jambatan Kedua Pulau PinangMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      23/03/2013 @ 1:28 am

      tudiaa… maap la cek… siang tadi dok sebok kat opis nun.. ni tara ni baru nak update. hahaha

      Reply

  6. staibaqhang
    21/03/2013 @ 5:07 pm

    Saya telah membaca post ini.

    Reply

  7. azman
    21/03/2013 @ 4:42 pm

    Otak jadi kuning bila tgk gambar ni hehehe…….
    azman´s last blog post ..Bila Mak Mak Berjumpa!My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/03/2013 @ 2:33 am

      amboihh orang tu.. dok pikir ape tu? mujur la ni blog orang dewasa kan? hahahahha

      Reply

  8. hafiz
    21/03/2013 @ 2:17 pm

    kenapa bro air takde ke…
    hafiz´s last blog post ..Johor Darul Takzim FC membuat rombakanMy Profile

    Reply

  9. akubiomed
    21/03/2013 @ 11:34 am

    Air ada keperluan asas bagi manusia. Kalau keputusan air memang masalah besar.
    akubiomed´s last blog post ..Wordless Wednesday – Tribute Lahad DatuMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      22/03/2013 @ 2:35 am

      lebih dari besar bro masalah dia. tetiap malam aku ke 7e beli air mineral 5.5liter. bukan sebotol tapi 4 botol. parahh..

      Reply

  10. Mus
    20/03/2013 @ 7:10 pm

    Kalau ada anaK kecil susah tak ada air ni..
    Mus´s last blog post ..Harga Pakej Kamera Nikon D7100 Bermula Dari RM3,950.00My Profile

    Reply

  11. staibaqhang
    20/03/2013 @ 6:49 pm

    Harapnya boleh selesai masalah ni… Susah hidup oooooo kalau tak cukup..
    staibaqhang´s last blog post ..Jawatan Kosong Perkhidmatan Awam di UTeM dan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri SelangorMy Profile

    Reply

  12. KiD
    20/03/2013 @ 6:49 pm

    harap semuanya selesai… krisis air ke?
    KiD´s last blog post ..Wordless Wednessday | Broframestone Burger dan IeraMy Profile

    Reply

Leave a Reply to hazman aka species1980 Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge