41 Comments

  1. profhariz
    14/10/2013 @ 11:57 am

    Terbaik bro. Aku punya gadget pun tak secure sampai macam ni.
    profhariz´s last blog post ..Tiada Lagi Hanya Sekadar Ilusi Semuanya Sudah RealitiMy Profile

    Reply

  2. Hazmin Hamudin
    09/10/2013 @ 11:08 pm

    Harap muka cantik, tapi perangai hodoh. Apa punya perangai la mencuri macam ni.
    Hazmin Hamudin´s last blog post ..Esok Dah GajiMy Profile

    Reply

  3. hazman aka species1980
    09/10/2013 @ 4:01 pm

    Adesss… baru je semalam aku lepak makan kat Tesco Ampang tu… kena kasi sebarkan nie….
    hazman aka species1980´s last blog post ..HAZMAN vs FOOD – Mee Kicap Ayam LINDA ONNMy Profile

    Reply

  4. Oh Usahawan
    09/10/2013 @ 12:35 pm

    macam-macam lah sekarang ni..dunia dah akhir zaman..
    Oh Usahawan´s last blog post ..4 Things that Make Facebook Like Campaigns WorkMy Profile

    Reply

  5. pipoq
    09/10/2013 @ 11:35 am

    nak buat baik pun susah dah zaman sekarang ni..
    pipoq´s last blog post ..Minyak terakhirMy Profile

    Reply

  6. Anarm
    08/10/2013 @ 2:49 pm

    Ambik ko kena selongkar semua profile.. Haha..
    Anarm´s last blog post ..Buat Duit dengan Program Rakan Niaga eQurbanMy Profile

    Reply

  7. Jejaka Macho
    08/10/2013 @ 7:41 am

    gambar profile 1 tu yang ada tiga gambar sekali tu. macam lain ckit gambar ketiga tu kan.. Gambar ke 3 tu muka orang lain kan. Gambar pertama n kedua orang yang sama…. so yang mana satu?

    mesti budak ni tak boleh tidur malam semenjak kejadian tu… apa nak buat .. berani buat berani tanggung larr.. wakakaka!!

    Reply

  8. JOBS VIEW
    08/10/2013 @ 2:57 am

    ade jugak kes camni yer..taktik dan planning yang terancang tu..

    kan dah famous satu malaysia.. 😉
    JOBS VIEW´s last blog post ..Job Opportunities with Multimedia UniversityMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      08/10/2013 @ 8:38 pm

      sekarang ni macam-macam cara orang nak menipu. tak boleh cara meragut, buat cara lembut plak.

      Reply

  9. azman
    07/10/2013 @ 10:53 pm

    Wow mata k-pop hahaha
    azman´s last blog post ..Nasi Tumpeng menu istimewaMy Profile

    Reply

  10. puanbee
    07/10/2013 @ 10:25 pm

    terima kasih atas info Tesco Ampang , Pandan Indah dan Ampang Hiliran —> tempat saya buat lawatan hari2 ni .. bahaya ek gadis ni …
    puanbee´s last blog post ..Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0 ( Hard Drive External Portabel Terkini )My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 10:53 pm

      pasal kita agak semukin, jadi saya kongsikan. tidak bertujuan memalukan si pelaku kesalahan. sebaliknya supaya orang lain lebih berhati2.

      Reply

  11. reezluv
    07/10/2013 @ 9:43 pm

    jawapannya..habis laa die ni menangis sampai terkencin rasanya..
    reezluv´s last blog post ..5 Blog Pilihan BloggerMy Profile

    Reply

  12. Khairil Mazri
    07/10/2013 @ 9:33 pm

    Hmmm bila kena kejar keduniaan memanglah…

    Mujur bleh lock key iphone tu.
    Khairil Mazri´s last blog post ..Lukis Lukisan Hanya Guna Mata?My Profile

    Reply

  13. zool
    07/10/2013 @ 8:41 pm

    nasib le. kan dah popular satu malaya
    zool´s last blog post ..Review Buku : Menjadi Penulis Hebat – Langkah Demi LangkahMy Profile

    Reply

  14. Mus
    07/10/2013 @ 8:22 am

    pikir barang curi tak dapat dikesan..
    pasti dapat jumpa juga pencuri ni nanti
    Mus´s last blog post ..Hosting Rajawali – Pembekal Hosting Dan Domain Murah TerbaikMy Profile

    Reply

  15. ALERT: Gadis Penipu , Pencuri iPhone4S , Gambarnya Kantoi
    07/10/2013 @ 1:20 am

    […] PINGBACK NEGARAKU.MY: ALERT: Gadis Penipu , Pencuri iPhone4S , Gambarnya Kantoi | AzmanIshak.Com […]

    Reply

  16. Nizam Ijam
    07/10/2013 @ 12:52 am

    besarnyer gambar hahahaa
    Nizam Ijam´s last blog post ..Majlis Pelancaran Produk Hananut Pleasant Crunchewy & Fiesta AisyhanaMy Profile

    Reply

  17. dhiyafaris
    07/10/2013 @ 12:31 am

    isk..isk..macam2 hal sekarang ni.
    suruh la siapa2 add wechat dia dan menyamar utk dapatkan details dia..

    Reply

  18. azwan
    06/10/2013 @ 11:35 pm

    muka cun. hati busuk.
    anak-anak zaman sekarang makin teruk. kemewahan dunia yang dikejar
    azwan´s last blog post ..Separuh Akhir Piala Malaysia 2013 Lebih SengitMy Profile

    Reply

  19. raul
    06/10/2013 @ 11:09 pm

    Klu boleh letak pic pompuan 2 jer..pic yg lain2 xdekena mengena dlm hal nie..harap semua paham..takut ade pihak cuba mengaibkan pic2 yg lain..tq

    Reply

  20. azman
    06/10/2013 @ 10:56 pm

    Kalau dah ada gambar elok sebarkan jer lah.
    azman´s last blog post ..Hadiri Majlis – Blogger perlu dibayar atau tidak?My Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 12:32 pm

      kita bukan niat nak aibkan orang, tapi supaya orang lain lebih berhati2.

      Reply

  21. dayah
    06/10/2013 @ 10:41 pm

    Makk aiii. ..

    Tgk rupa mmg tak percaya org nya sanggup buat begitu.. kesian pun ada.. mungkin desakan hidup dan tiada bimbingan..

    Tq sharing..

    Dayah share ye..
    dayah´s last blog post ..sepuluh hengget demi kucingMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 12:52 pm

      terima kasih for sharing. share atas niat supaya orang lain lebih berhati2. bukan niat nak aibkan pelaku kesalahan. 😀

      Reply

  22. sweetkurma
    06/10/2013 @ 10:10 pm

    gambar profile tu banyak betul
    macam2 nak hidup mudah tapi menyusahkan orang lain

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 12:22 am

      dengar khabarnya, dah dapat dikesan beberapa minit yang lepas atas perkongsian maklumat pembaca.

      Reply

      • blowie
        07/10/2013 @ 6:13 am

        update sket bro news ni, menarik nih hahahha.

        bangang tak bertempat :p

        Reply

        • Muhamad Azman Ishak
          07/10/2013 @ 12:07 pm

          bro aman kata dah dapat alamat sebab sharing viral post ni kat FB dengan Ping Blog. Gile… kebaboom. lol~

          Reply

  23. akubiomed
    06/10/2013 @ 10:00 pm

    Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya akan jatuh ke tanah juga.
    akubiomed´s last blog post ..Nuffnang FoodFest 2013 Tw(eat) untuk makan dan minumMy Profile

    Reply

    • Muhamad Azman Ishak
      07/10/2013 @ 8:16 pm

      ini bukan tupai ni.. hahaha. sungguh masalah betul.

      Reply

      • pqA
        07/10/2013 @ 11:59 pm

        so mcm mana? dh settle?

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge