19 Comments

  1. Wan Perlis
    29/04/2010 @ 1:46 am

    mmg terasa streamyx slow
    .-= Wan Perlis entri terkini blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis =-.

    Reply

  2. Azman Ishak
    27/04/2010 @ 7:59 pm

    aku pon same beb… sekarang dah popular plak
    spam bot jenis ni. hancus sungguh~ :tention:

    Reply

    • Azman Ishak
      28/04/2010 @ 10:32 pm

      tahniah… aku pon dah semakin banyak bot bahasa melayu yang duplicate komen reader lain.. hamjadah sungguh. :hehe:

      Reply

  3. ishak
    27/04/2010 @ 6:20 pm

    susah betul internet ni..adoi macamana korang boleh kena plagiat ? heran…..aku :lawak-gile:
    .-= ishak entri terkini blog ..TOTURIAL PHOTOSHOP : ADIK KU MR BEAN =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 8:01 pm

      komen yang di copy dan di spam semula.
      haran J kan… itu semua kije spam bot :tention:

      Reply

  4. syahirul
    26/04/2010 @ 10:35 pm

    erk… kak jie ngan ejam pon kene plagiat komen by spam? aku ingat aku aje kene 😛 man mana dirimu yg dulu? hahaa
    .-= syahirul entri terkini blog ..Cara pin ‘my computer’ ke taskbar =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 8:00 pm

      aku pon dah kene. cume tak perasan. ble dah approved..
      baru perasan. demmm :tention:

      Reply

  5. azizan4444
    26/04/2010 @ 9:55 pm

    aku pon dpt email ni…ssh nk bt keje klu tenet prob
    .-= azizan4444 entri terkini blog ..P94 Hulu Selangor : Calon BN, Kamalanathan Menang Dengan Majoriti 1,725 Undi =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 8:00 pm

      keh keh keh.. internet punca segala masalah yang berlaku.
      bangga betoi dengan internet kat malaysia ni. sungguh
      membangun dengan pesat :hehe:

      Reply

  6. wazy
    26/04/2010 @ 9:53 pm

    Hmmm patut la susah nak bukak blog pagi tadi,cobaan²
    .-= wazy entri terkini blog ..CONTEST MAI SECAWAN! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 7:59 pm

      hang pakai fivio ke? :kompius: lupe ah :sengeh:

      Reply

  7. zikr
    26/04/2010 @ 9:30 pm

    erm macam2 hal dah berlaku …. apa kita boleh buat??? :kompius:
    .-= zikr entri terkini blog ..Minggu final exam! =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 7:59 pm

      redo je la.. tapi itu semua duit beb :tention:

      Reply

  8. kujie
    26/04/2010 @ 7:05 pm

    ejam..samalah kita…komen pun kena plagiat
    .-= kujie entri terkini blog ..Komen Pun Kena Plagiat? =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 7:58 pm

      saya dah kene dah rupenye… cume tak perasan.
      tetibe approved.. then tengok balik upenye plagiat
      komen..demm :lawak-gile:

      Reply

  9. ejam
    26/04/2010 @ 6:57 pm

    abg man bljr apa lagi skrg nie?
    .-= ejam entri terkini blog ..Bila SPAM Mat Saleh CELUP Menyerangku =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      27/04/2010 @ 7:58 pm

      ade la.. mencarik teknik terbaru.. :hehe:

      Reply

Leave a Reply to Wan Perlis Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge