13 Comments

  1. ejam
    17/01/2010 @ 7:29 am

    nampaknya semua pengomen dh sedar akan kehadiran tags yg super duper punyer merepek…hehe….
    byk tags yg lari tajuk…hahaha

    Reply

    • Azman Ishak
      17/01/2010 @ 11:05 am

      itu la pasal.. hang le bro bocor rahsia aku ni. hehehe. tag untuk melepaskan perasaan. kalau live blogging tak bleh nak buat macam tuh. :hehe:

      Reply

  2. Nazz
    16/01/2010 @ 9:43 pm

    Walawe… bro.. tag yg penuh kesengalan tu.. hi hi..
    Eh bro..tu yang Boss – Naga tu nama org ke atau dia tu NAGA dragonball..?

    Reply

    • Azman Ishak
      17/01/2010 @ 11:05 am

      haha… tag kat dalam blog ni adalah emosi disebalik apa yang aku tulis hokey… jadi nak release tekanan dalam tag jer.

      Note: Boss – Naga tuh memang nama dia Naga la.. Indian. hahaha.. ade plak Dragon Ball :lawak-gile:

      Reply

  3. Azman Ishak
    16/01/2010 @ 9:21 pm

    dah 18 lapes tahap bebal dah ni. :lawak-gile:

    Reply

  4. blinkky
    16/01/2010 @ 8:51 pm

    Buat sikit-sikit…Nanti siap la keje tu =)

    Reply

    • Azman Ishak
      16/01/2010 @ 9:26 pm

      kalau sikit-sikit.. aku ni mudah lelap depan PC bro. itu lah masalah aku sekarang neh :sengeh:

      Reply

  5. Roslan
    16/01/2010 @ 4:22 pm

    tu sengal tu tag..weh blowie jom gi ngeteh umah azmanishak kang..dia ajak..sori weh aku tak update lagi astro tu..haha..kemalasan melanda :gersang:

    Reply

    • Azman Ishak
      16/01/2010 @ 9:22 pm

      taunye… blowie bukan berani nak jumpe aku. sama macam jerungperkasa memula dulu :wek:

      Reply

  6. angah
    16/01/2010 @ 3:35 pm

    itu baru bini sorang…hehehe :lawak-gile:

    Reply

    • Azman Ishak
      16/01/2010 @ 9:25 pm

      haha.. ini bukan pasal bini la angah.

      P/S: amboih lazer nye.. bagi tau mama kang. :lawak-gile:

      Reply

  7. wazy
    16/01/2010 @ 3:01 pm

    rileks² bro,selesaikan kerja tu slow² 😉

    Reply

    • Azman Ishak
      16/01/2010 @ 9:23 pm

      aku kalau buat slow slow.. jawabnya aku lebih suke update blog. then satu kerja hapah pon tak jadi :lawak-gile:

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge