15 Comments

  1. masenchipz
    20/12/2010 @ 8:19 am

    i can’t see pic, may be your server down azmanishak?
    .-= masenchipz entri terkini blog ..Insight Magazine Theme From Wpthemedesigner =-.

    Reply

  2. wazy
    18/12/2010 @ 1:54 pm

    wahhh
    bila la dapat berkumpul macam ni dengan blogger-blogger hebat
    .-= wazy entri terkini blog ..E-Book Rahsia Adsense =-.

    Reply

  3. khairil
    17/12/2010 @ 10:56 am

    pestime gua jumpa bro azman ishak…..

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:07 pm

      lol… aku pon first time jumpe hang. selamat berkenalan. sorry kengkadang aku macam weird skit kalau baru 1time jumpe orang.

      Reply

  4. ejam
    17/12/2010 @ 8:40 am

    mcm nie ler yg buat maxis syg lebih kat korg geng lucky2 nie…hehe
    .-= ejam entri terkini blog ..Sample Produk BeneFiber =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:06 pm

      hahaha… lepas ni tadek dah geng luky. lepas ni kene buat event lain plak.

      Reply

  5. yonna
    17/12/2010 @ 2:09 am

    si eny mesti pose camtu! comel! hahaha
    .-= yonna entri terkini blog ..Yang Takkan Terlupakan =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:05 pm

      hahaha… comel ke mende. saje si eni nak jadi bibik aku. :lawak-gile:

      Reply

  6. Tweets that mention Tak sangka ramai giler yang datang sesi unboxing #Maxis10 HTC DESIRE Z – #LUCKYtwtUP | AzmanIshak.Com -- Topsy.com
    17/12/2010 @ 12:29 am

    […] This post was mentioned on Twitter by muhammad tarmizi, Khairil Afzal and Merpati Putih, Muhamad Azman Ishak. Muhamad Azman Ishak said: Tak sangka ramai giler yang datang sesi unboxing #Maxis10 HTC DESIRE Z – #LUCKYtwtUP http://tinyurl.com/32qog5f […]

    Reply

  7. mijie
    17/12/2010 @ 12:10 am

    akhirnya berjaya sampai ke rumah, nice to meet u bro azman…n the geng…korang memang geek
    .-= mijie entri terkini blog ..Jem di Kuala Lumpur itu biasa =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:05 pm

      nie to meet you too bro. thanks for coming ye malam kemarin.

      Reply

  8. paeh
    16/12/2010 @ 11:48 pm

    yg pakai spek tudung hitam tuh! hahaha… sila sekehkan utk aku… ahaha
    .-= paeh entri terkini blog ..keeper vietnam lalala =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:04 pm

      mbuahahaha… ape sal plak? nanti aku kasik tau kekeke

      Reply

  9. mosyar
    16/12/2010 @ 11:42 pm

    wow ! mantap siyeh. beberapa orang lagi aku tak kenal muka dia…hehehe.
    .-= mosyar entri terkini blog ..Free Video Cutter v11 =-.

    Reply

    • Azman Ishak
      18/12/2010 @ 12:04 pm

      kire malam tu ramai jugak la aku kenai. kengkadang lupe gak name depa. lol. masalah aku ni cepat lupe nama orang. itu la. memory low limit la

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge